2777
2789

دوستان ممنون میشم کاملا منطقی منو راهنمایی کنید 

مادر همسر من خیلی به شوهرم وابستس 

و بسیار هم کنترل گر بوده در زمان مجردی همسرم 

از این مدلا که مثلا روزا که شوهرم سرکار بوده هی پیام میداده ناهار خوردی میوه خوردی چایی بخور و فلان (شوهرم بالای 30 سالشه) و به هر حال بچه سال نبوده که نیاز به چک شدن توسط مادر داشته باشه 

مادر همسرم خیلی رابطه خوبی با شوهرش (پدر شوهرم) نداره و یه جورایی از ابتدای آشنایی من متوجه شدم که این مادر همیشه خلا عاطفی وجودش رو با همسر من پر میکرده 

حالا که ما ازدواج کردیم و مستقل شدیم خیلی زیاد با همسر من ارتباط داره 

و هر موضوع کوچک یا بزرگی رو زنگ میزنه بهش میگه

مثلا مشخصا سرکار زنگ میزنه به شوهرم میگه که نوه عمه فلانی به دنیا اومده پسر بوده اسمشو گذاشتن فلان (چیزای خانمانه ای که اصن ربطی به همسر من نداره)

بعد خیلی کم به من زنگ میزنه یه وقتا هم که میزنه میگه تازه سراغ شوهرمو از من میگیره میگه چند روزه باهاش حرف نزدم در صورتی که گوشی همسرمو که میبینم مثلا صبح همون روز و دیروزش با همسرم حرف زده بوده تلفنی 

بعد مثلا یه وقتا سراغ خواهر شوهرام رو میگیرم ازش میگه چند روزه به دخترا زنگ نزدم 

پس چرا به شوهر من که پسرشه هر روز زنگ میزنه؟؟

لطفا نگید رابطه مادر فرزندیه و میخوای خرابش کنی 

من هیچ وقت نمیخوام از هم جداشون کنم 

ولی به خدا من که دخترم هفته ای دو بار با مادرم تلفنی میحرفم نه هر روز 

چطوری میتونم بدون جر و بحث این موضوع رو حل کنم 

چون واقعا داره اذیتم میکنه

از مسیری که رفته بودی داشت موجی از انجماد می آمد...

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خب زنگ زدن مادر به شوهر تو چه ضرری به تو میرسونه؟ 

حتی سر کار میزنه تو باید لیست تماس چک کنی تا بفهمی زده یا نه 

پس یعنی خللی تو زندگی مشترکتون نداره 

حالا اونم بگه به پسرم زنگ نزدم اونم اینجور دلش خوشه دیگه 

دختری در من ساز امیدواری می‌نوازد  
کجای این موضوع تو رو اذیت میکنه؟ به هر حال قبل اینکه شوهر تو باشه پسر مادرش بوده. خب اونم شاید علاقه ...

میدونم عزیزم 

منتها حتی مشاوره هم که رفتیم بهمون گفت رابطه پسر و مادرش باید کنترل شده باشه ولی هیچ فایده ای نکرد 

خب زنگ زدن مادر به شوهر تو چه ضرری به تو میرسونه؟ حتی سر کار میزنه تو باید لیست تماس چک کنی تا بفهمی ...

آفرین عزیزم 

اگر جمله آخرتون برای خودتون هم پیش میومد دوست داشتم نظرتون رو بدونم که هنوزم این پنهان کاری دائمی رو دلخوشی یه مادر میدونید 

به هر حال ممنون از نظری که دادی   

آفرین عزیزم اگر جمله آخرتون برای خودتون هم پیش میومد دوست داشتم نظرتون رو بدونم که هنوزم این پنهان ک ...

پنهان کاری چیه... حتما میدونه از زنگ زیاد دلخور میشی خواسته اینجوری بگه ناراحت نشی در واقع یه دروغ کوچک و جزئی هست که این دروغ گفتن هیچ خللی تو زندگی ات نداره واقع بین باش

دختری در من ساز امیدواری می‌نوازد