2777
2789
عنوان

گوشت چرخ کرده رو از فریزر درآوردم

183 بازدید | 11 پست

سلام خانوما گوشت چرخ کرده رو دو سه ساعت پیش از فریزر درآوردم و با نایلونش زیر آب داغ گرفتم تا یخش باز بشه 

الان هم یخش کامل باز شده اما به دلایلی نتونستم درست کنم 

چیکارش کنم الان 

تو فریزر که دوباره بزارم مشکل داره نه ؟ 

بزارم تو یخچال تا فردا ظهر خراب نمیشه 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نباید زیر آب داغ بگیری من وقتی میخوام‌برا فردا غذای گوشتی یا مرغی درست کنم از شب قبل از فریزر در میارم تا صبح یخش باز میشه

خدا هم وا دلم قهره موعه بو بت پرست امشو...   یه چیزی هست به اسم دوران که اگه تازه بهش رسیده باشی از پنج کیلومتری معلومه...

ببخشید استارتر میشه جواب بدی  سوال بی ربط ازتون میپرسم واسه ماکارونی  گوشت چرخ کرده رو وقتی میریزم داخل تابه گلوله میشه باید با قاشق بازش کنم همش شما روشی بلد نیستید خودش باز بشه هی باقاشق جدا نکنم گوشتارو؟

ببخشید استارتر میشه جواب بدی سوال بی ربط ازتون میپرسم واسه ماکارونی گوشت چرخ کرده رو وقتی میریزم د ...

نه متاسفانه منم همین مشکلی دارم و هنوز نتونستم حلش کنم