2777
2789

سلام بچه ها امروز داشتم توی تاپیک یکی اینو توضیح میدادم با خودم گفتم تاپیک بزنم شاید به درد کسی بخوره💐💐💐

این روشی که من دارم میگم تضمین شدست و برگرفته از صحبت یک بدنساز معروف هستن که توی یوتیوب دنبالشون میکنم♥️

ایشون گفتن که سینه ی خانم ها بافت عضله ای نداره و به دلیل اینکه بافتش چربی هست با ورزش بزرگ نمیشه و نمیشه کاریش کرد 

اما یه راهکاری دادن گفتن وقتی که خانم ها پریود میشن سطح هرمون زنانه ی استروژن توی بدن اونها خیلی بالا میره و توی این دوران(پریودی)انجام مرتب ماساژ سینه میتونه تاثیر زیادی توی سایزشون بزاره✅اما باید دردش رو تحمل کنید ... 

و نظراتو که میخوندم خیلیا از این شیوه نتیجه گرفته بودن خودم هم تا حدودی نتیجه گرفتم با اینکه زمان کمی انجامش دادم

اما برام جالب بود گفتم با شما به اشتراک بزارم👍

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سینه بزرگ قشنگ نیست از نظرم من خودم دوسال پرس سینه زدم که سینه ام یکسایز کوچک بشه. و الان میخام یکسایز دیگه هم کوچیکش کنم بشه 75 به نظرم سایز مناسبه و بزرگتر واقعا خوب نیست. لباس خوب ایست نداره و هر مغازه ای برین اون بالاتنه لباس دکمه اش بسته نمیشه.

سینه بزرگ قشنگ نیست از نظرم من خودم دوسال پرس سینه زدم که سینه ام یکسایز کوچک بشه. و الان میخام یکسا ...

اینا که می‌خوام بزرگ کنند بیش از حد عادی سینه هاشون کوچیکه و تو لباس قشنگ نیست ،سینه و باسن متناسب هیکل رو زنانه نشان میده و قشنگه

ممه دارم 85.خیر ببینی واسه بزرگ شدن باسن بگو🤣

من ممه هام 85 بود انقدر پرس سینه زدم تو باشگاه که شدن 80 هنوزم دارم پرس میزنم که بشه 75.به نظرم اصلا قشنگ نیست تازه مال من فرمش کاملا ورزشی و گرد بودن ولی حالم از وجودشون بد میشه

ممه دارم 85.خیر ببینی واسه بزرگ شدن باسن بگو🤣

خدا بده برکت اجی😂😂😂😂😂😂

بزرگ کردن باسن که راحته چون که عضلست زود فرم میگیره تمرینات ورزش باسن رو از یوتیوب دانلود کن در کنازش اسکات هم بزن ۲۰.۳۰تا تا هر روز اینقدر خوب میشه🤭