خانوما گل همگی هر سیاستی بلدین در رابطه با خانواده شوهر، خود شوهر بگید.بیاید از سیاست های زنونه هم یاد بگیریم. بیاید بگید با شوهر و خانواده شوهر قدرنشناس چجوری باید تا کنیم. هرکی هر سیاستی بلده بگه
خدایا ... گشایشی ایجاد کن برای دلهاییکه با بغض صدایت میزنند💚
راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی میگرفتم یا سخت بود یا وزنم برمیگشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهمتر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.
من بدون هیچچ سیاستی توزندگی خودم همین الان خوشبختم.علتشم فک کنم یکی صداقتمه.اعتمادی هست که از ازدواجم تاالان به دست اوردم.وفاداربودنمه.فک کنم همینا.یکی هم اینکه موقع عصانی بودن شوهرم من همیشه سکوت میکنم بعدکه این آروم میشه من شرومیکنم که چرااینوگفتی اونوگفتی تاالانم نه خودش نه گذاشته کس دیگه ای برام بی احترامی کنه
واقعا سیاست بازی خسته ام کرده با خودم میگم چرا همش من باید سیاست به خرج بدم بقیه ازم راضی باشن چرا بقیه به فکر این نیستن مواظب اخلاق و رفتارشون باشن حتی کوچیک ترین زحمتی به خودشون نمیدن ؛دلم از بقیه خیلی پره شوهرم خوبه خیلی اما گاهی احساس خستگی میکنم دلم میخواد وقتی ناراحت میشم خودمو تخلیه کنم و داد بزنم