یک سال و نیم دوست بودیم یه ماهه نامزد کردیم. تو این مدت حتا یبار هم کوچک ترین اشاره ای ب مسائل ج. نسی نکرده. هیچی حتا یکبار. رابطمون هم فقط در حد بوس و بغل بود. دیشب ب سرم زده بود نمیدونم چم شده بود یه حرفایی زدم که سر بحث باز شد و خودم انگار سعی کردم تحریکش کنم🤦🏻♀️ بهش گفتم شب تو نخاب من میخابم بعدشم گفتم میخوای بخابم یا نخوابم؟ اونم گفت نخواب و.... الباقی ماجرا. تا بحث رسید ب اینجا ک رسمن بهم گفت بیا رابطه داشته باشیم😭. نمیدونم چرا حالم بد شد. منم دلم میخاد باهاش باشم ولی قبل ازدواج نه. وقتی بهم اونطور گفت فک کردم نکنه منو فقط واسه این قضایا بخاد؟ یه چیزی بگید😭😭😭
کاربری دسته سه تا خواهره 🌱سعی خواهم کرد زنِ قدرت مندی باشم.آنچه که نکشد قوی ترت میکند🦋 ابعاد درون زن اعم از مادونا و آمازون را باهم خواهم داشت و این هدف من است نه دارایی و برازندگیِ من!... ب امید آزادی🕊
کاربری دسته سه تا خواهره 🌱سعی خواهم کرد زنِ قدرت مندی باشم.آنچه که نکشد قوی ترت میکند🦋 ابعاد درون زن اعم از مادونا و آمازون را باهم خواهم داشت و این هدف من است نه دارایی و برازندگیِ من!... ب امید آزادی🕊
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
چه زیبا گفت مولا نا ای اشک اهسته بریز غم زیاد است ای شمع اهسته بسوز که شب دراز. از در این روزگار کسی اسرار کسی نیست ما تجربه کردیم مشتی..! کسی یار کسی نیست ️
🔴 از این به بعد بجای کلمه بیماری های “مادر زادی” از کلمه “بدو تولد” استفاده کن 🔴 تو سیستم وزارت بهداشت و آموزش هم داره این کلمه اصلاح میشه و بخشنامه اومده که واژه مادر حذف بشه چون در خیلی از این بیماریها مادر نقشی نداره ولی همیشه بار منفی و حس سرزنش گر روی مادر میمونه بابت این موضوع. شما هم از امروز شروع کنید تمرین کنید دیگه از این کلمه استفاده نکنید اگر هم جایی شنیدید اصلاحش کنید تا به مرور از جامعه حذف بشه🌹