2777
2789
عنوان

اخلاق بد بابام

233 بازدید | 15 پست
اخلاق بد بابام یعنی گوه تر از اخلاق بابام ندیدم تا حالا هر چی که ب صلاح خودش باشه برای من تعیین تکلیف میکنه هر جا ک خودش خوشش بیاد همون جا بزور میبره ازش حالم بهم میخوره از بچه گی میگرفت ب باد کتک زور گفتن الانم ک اینطوری از دیشب مغز من خورده پاشو بریم فلان جا کار پیدا کنم برات نمیخواستم برم چون میدونم با اخلاق طرز فکر مسخره یی ک داره چی میشه تقصیر منه مگه تو کارخونه مرد هست؟ این یکی قسمت همش خانمه اخلاقش یهو ۱۸۰ درجه عوض میشه تو ک خوشت نمیاد برم سرکار بیخود میکنی میاری منو من ۲۰ سالمه جاهایی ک میخواستم برم نزاشته برم ی کاری کرده از هر چی مرد حالم بهم بخوره فراری بشم ریدم تو این زندگی

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اعصاب برام نزاشتن الان من شدم بی ادب؟؟ ی ترم دانشگاه رفتم چیشد کوفتم کرد نزاشت بفهمم چی کار میکنم

درکت میکنم عزیزم ولی بنظرم یا باید بری دانشگاه یا هم ازدواج کنی از اون خونه بزنی بیرون 

بابای منم که اصلا قدرمو نمیدونه کنکور رتبه خوبی اوردم باز میزنه تو سرم همش میگه هیچی نمیدونی هیچی نم ...

من دختر بی ادبی نیستم فقط از بس هر چی شده باهاش خوب رفتار کردم دیگه بدتر شده بدتر خراب کرده حالمو 

اینجور خانواده ها قدر بچه خودشون نمیدونن فقط بلدن بزنن تو سرمون بچه بقیه رو

من دختر بی ادبی نیستم فقط از بس هر چی شده باهاش خوب رفتار کردم دیگه بدتر شده بدتر خراب کرده حالمو ای ...

وای دقیقااا بچه بقیه اینطوره اونطوره بعد نمیدونن همون خانواده با اون بچه چطور رفتار میکنن

همون بچه ای که ازش تعریفم میکنن اخرش درمیاد که هیچیی نیست 

منم فقطط حرف میشنوم و سکوت میکنم تو خودم گریه میکنم برام زحمت میکشه ولی واقعا حرفاش اذیت میکنه جوریه که انگار به حرف مردم زندگی میکنه بقیه بگن خوبه خوبه بگن بد بده حالمم داره از اینکه فامیلاش تو زندگیم دخالت میکنن بهم میخوره از همون ۱۲ ۱۱ سالگی میگن دخترت کی شوهر میکنه بذار بره خونه بخت اخه توو کی آخخه به توو چه الان ۱۸ سالمه فامیلاش مغزمو خوردن دخالت بیجا میکنن هیچی هم نمیگه بعد بهش میگن درس چیه بدار بره شوهر کنه تاازه الان ۱۸ سالمه اونا چی میفهمن اخه بچه ۱۲ ساله رو میرن شوهر میدن افتخارم میکنن تو مغز بابام راه میرن یه خورده نمیاد از من دفاع کنه بد یا خوب بهشون کمک میکنم بازم میگن تو هیچ کاری برامون نکردی رتبم ۳۰۰۰ شده فرهنگیانو کد ۵ خوردم میگه اره انقدر کارت نگرفتم گفتی درس میخونم درس میخونم بیا اینطوری شد آخه خدایااا یکمم دررک فقطط یکمم

قبلنا بچه بودم جلو هر کسی هر چیزی بهم میگفت نمیگن از بچه گرفته تابزرگ واسه خودش شخصیت داره هر چیزیو تو خلوت میگن