2789

دوستان یکم نگران شدم وگرنه با پوشش و حرکات اون کاری ندارم یه آقایی هستن موهاشون بلنده و یه شال یا روسری دور سرش میندازه و تو دستش النگو هست مشتری هستن چند بار محل کارم اومدن و خرید کردن و نگاه هشون رو حس میکردم و سعی داشت خیلی باهام صحبت کنه اما من جواب نمی‌دادم تا بره چیز خاصی نمی‌گفت فقط می‌گفت خسته نباشی خسته ای امشب هم اومد خرید کرد رفت بیرون مغازه من و همکارم که سنشون بالا هست خواستم مرخص بشیم که ایشون بر گشت داخل دوباره یه چیز دیگه برداشت و گفت فراموش کردم دوباره گفت دارید می‌رید و ....و بعد پشت سر ما اومد در رو برامون بازکرد بازم گفت خسته نباشید من و همکارم رفتیم سر خیابون سااعت۱۲شب بود یهو با موتور از کنارم با سرعت رد کرد و گفت خانم خسته نباشید

💜مجنون مایکل 💜زمانی که شروع به شکستن رکوردها کردم. زمانی که رکوردهای الویس پریسلی و بیتلز را شکستم، زمانی که آلبومم به پرفورش‌ترین آلبوم تمام تاریخ تبدیل شد؛ همون زمان بود که آن‌ها من را خل خطاب کردند. آن‌ها مرا هم‌جنس‌باز خطاب کردند. آن‌ها مرا بچه‌باز خواندند. گفتند پوستم را سفید کردم. آن‌ها هر کاری کردند تا مردم را مقابل من قرار بدهند

ممکنه ایشون بخواد مزاحم بشه؟

💜مجنون مایکل 💜زمانی که شروع به شکستن رکوردها کردم. زمانی که رکوردهای الویس پریسلی و بیتلز را شکستم، زمانی که آلبومم به پرفورش‌ترین آلبوم تمام تاریخ تبدیل شد؛ همون زمان بود که آن‌ها من را خل خطاب کردند. آن‌ها مرا هم‌جنس‌باز خطاب کردند. آن‌ها مرا بچه‌باز خواندند. گفتند پوستم را سفید کردم. آن‌ها هر کاری کردند تا مردم را مقابل من قرار بدهند

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

حس کردم شبیه مایکل جکسونه 🤣🤣

تیکر بارداری نیست امیدارم هرکس که تلاش میکنه به هدفش برسه🤍با خوندن این امضا برای آدمای هدفمند و هدفای قشنگشون یه صلوات بفرست 🫂 مطمئن باش میرسی 

ترن س نی؟ صداش یجوری نی؟

نه