2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هی روزگار خیلی دست تنهام . کاش میشد رعایت کرد

سعی کن رعایت کنی چون 7 لایه از شکم باید جوش بخوره خدای نکرده شکمت پاره نشه یا افتادگی بگیری 

تا جای که میتونی رعایت کن شکم بند هم بگیر استفاده کن خیلی اثر داره

ببخشید عزیزم تایپتو دیدم راجب تیرویید من تازه بی بی چکم مثبت شده قبلش تیروعیدم ۴بود که دکترم قرص تجویز کرد الان حدود ۲۰روزه نخوردم مشکلی نداره😭😭😭😔دکترم نیست تا یک شنبه دارم میمیرم از استرس

ببخشید عزیزم تایپتو دیدم راجب تیرویید من تازه بی بی چکم مثبت شده قبلش تیروعیدم ۴بود که دکترم قرص تجو ...

سلام خانمی خیالت راحت 

من تازه ماه هفتم شروع کردم به قرص خوردن 

تازه تیروییدم نزدیک پنج بود .‌‌

امروز صبح سزارین کردم 

هزار الحمدلله بچه سالم شکر خدا . 

سلام خانمی خیالت راحت من تازه ماه هفتم شروع کردم به قرص خوردن تازه تیروییدم نزدیک پنج بود .‌‌امروز ص ...

ممنونم عزیزم خیالم راحت شد

خداروشکر انشالله زیر سایه شما بزرگ شه و شاهد موفقیت هاش باشید❤️

ممنونم عزیزم خیالم راحت شدخداروشکر انشالله زیر سایه شما بزرگ شه و شاهد موفقیت هاش باشید❤️

سلامت باشی خانمی همینطور نی نی گل شما . 

تازه شما فقط ۲۰ روز رو از دست دادی که این طبیعی هست 

چون خیلیا آزمایش چکاب رو دوماه ماه بعد از بارداری انجام میدند

سلامت باشی خانمی همینطور نی نی گل شما . تازه شما فقط ۲۰ روز رو از دست دادی که این طبیعی هست چون خیلی ...

قسمتم نمیشه نمی‌دونم حکمت خدا چیه

امروز همه بی بی چکام منفی شد