2777
2789
عنوان

گزارش کنین آی دیم بپره

69 بازدید | 11 پست

سلام اول وقتی تاپیکامو خوندم دیدم چی کشیدم چقدر خدا کمکم کرد حال این روزام خوبه پدر مادر طفلیم چی کشیدن حتی شوهرم ....

اما میترسم شناسایی شم گزارش بزنین نابود شم شناسایی نشم ممنون

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

وقتی گزارش میزنن میتونید دوباره با همین شماره کاربری بسازید؟

مقصدمان یکی بود، اما مسیر هایمان فرق داشت. آن ها می‌دویدند..اما من می جنگیدم با دستانی که برای رسیدن کافی نبودند..

تاپیکات میمونه گل حتی اگه بترکی

فقط 7 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

•1404/4/24•شروع مـَن و تـو🧚🏻‍♀️💕✨                                                                                             •1401/8/6•پایان تاریکی های زندگیم🌈🧡

عه من با آی دیم مشکل ندارم با تاپیکام دارم چیکار کنم‌ حذف شن پس؟

ههیچ کار متاسفانه هیچ کار نمیشه کردمیمونت

1
5
10
15
20
25
30
35
40

•1404/4/24•شروع مـَن و تـو🧚🏻‍♀️💕✨                                                                                             •1401/8/6•پایان تاریکی های زندگیم🌈🧡

ههیچ کار متاسفانه هیچ کار نمیشه کردمیمونت

تورو خدا نگو فنا میرم یکی بخونه یه کار میکنن بعضی آی دی ها رو میزنی میگه نمیتونی ببینی چه تاپیکایی گذاشته چجور میشه تنظیم کرد آی دی های دیگه تاپیکامو نبینن

تورو خدا نگو فنا میرم یکی بخونه یه کار میکنن بعضی آی دی ها رو میزنی میگه نمیتونی ببینی چه تاپیکایی گ ...

اون مال قبلابوده ک حذف میشدن دیگه تاپیک هاشون مشخص نمیشد

الان گزارش بزنیم حذف بشی دیگه تو نمیتونی تاپیک بزنی ولی تاپیک هات واسه همه میمونه عزیژم

1
5
10
15
20
25
30
35
40