2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پرو بال دادن به چی ممنوع؟

خانم عالی از چه نظر؟

میگوند:چون میگذرد غمی نیست.....ولی من میگمممم:««تا بگذرد درد کمی نیست،عمرمو جوونیم است که هدر میرود پس چطور غمی نیست؟»»😞😞😩😩

مخصوصا ما خانوما!.فداکاری و از خودگذشتگی خوبه و اصلا لازمه تو زندگی ولی به اندازه...اینکه هی فداکاری کنی و واقعا نتیجه ای نبینی بعد یه مدت ممکنه با این جمله مواجه بشی:

"مگه مجبور بودی؟؟؟؟خب می خواستی نکنی؟"

اونوقت چی میشیم؟؟؟؟

دیشب که خونه مامانم اینا بودیم تلویزیون روشن بود و فیلم از یاد رفته رو داشت نشون میداد؛خیلی جالبه که پدرم و داداشم هر دو متفق القول گفتن:"زن که بیش از حد خودشو بیاره پایین و فداکاری کنه عاقبتش همین میشه....!!"

خود مردها هم این چیزا رو میفهمناااا

ولی نمیدونم چرا ماها گاها یادمون میره.نمیگم بد باشیم و خودخواه؛میگم بیاین برای خودمون به اندازه حق بخوایم و خودمون رو لایق بهترین شرایط با توجه به وضعیت موجودمون بدونیم.بیاین مواظب خودمون باشیم.

ولی تاکید میکنم: با توجه به شرایط موجود و وضعیت مالی خودمون و همسرمون...

نظراتتون رو بنویسین بقیه استفاده کنن.

درهرشرایطی مثل یک ملکه رفتارکن

یه خانم باید امروزی ولی سنگین باشه صبوروخوش اخلاق و مهربون باشه اشپزیش خوب باشه

اعتمادب سقف داشته باشه و بتونه خدای نکرده روی بدزندگی رودید بتونه گلیم خودشوازاب بکشه بیرون

مادراگاه وپشتیبان بچه هادرنبودپدرباشه😍😍😍

به نظر من یه زن نباید هیچوقت خودش را کامل وقف خانوادش بکنه.باید برای خودش ارزش قایل بشه.حریم خصوصی داشته باشه.یه زمان مشخصی از روز صرفا به خودش و کارای شخصی خودش برسه.به اندازه برای خودش خرج کنه و همیشه اهل مطالعه باشه.نه اینکه همه فکر و ذکرش پس انداز و خریدن خونخ و قسط و .. باشه.

میرخان: شایدهم مکرزنان؟؟                روشنک:خرد تا به زنان برسد نامش مکر میشود!!نه؟؟.....و مکر تا به مردان برسد نام عقل میگیرد!!!   میرخان:قصه هایی هم هست درمورد زنان بدکاره!!  روشنک:که نتیجه مردان بدکاره اند...!!!                 شب هزار و یکم"بهرام بیضایی"
بخدا هرچی فداکاری کنیم نتیجه عکس داره

همه چی سر جای خودش و به اندازه.... محبت که از حد بگذره تبدیل به وظیفه میشه برامون و دیگه به چشم نمیاد

میرخان: شایدهم مکرزنان؟؟                روشنک:خرد تا به زنان برسد نامش مکر میشود!!نه؟؟.....و مکر تا به مردان برسد نام عقل میگیرد!!!   میرخان:قصه هایی هم هست درمورد زنان بدکاره!!  روشنک:که نتیجه مردان بدکاره اند...!!!                 شب هزار و یکم"بهرام بیضایی"