2777
2789

هر سه چهار شب یه بار صدای اهنگ خیلی بلند اونم دیروقت میاد 

دقیق نمیدونم کدوم خونه ست ولی مطمئنم از یه خونه ست 

به نظرتون زنگ بزنم ؟ آخه آدم انقدر بی شخصیت میشه که سه صبح آهنگ بذاره اونم مدام ؟؟؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اگه یه شب باشه من زنگ نمیزنم ولی شما میگی چند شبه اینکارو میکنن ، اره حتما زنگ بزن

با فنجانی چای هم می توان مست شد!اگر اویی که باید باشد، باشد. ❤️💍 خلیج‌همیشه‌فارس ایرانی هیچگاه زانو نمیزند حتی اگر آسمانش کوتاهتر از قامتش باشد{کوروش بزرگ} 

چرا ؟ یکی نباید به اینا فرهنگ شهرنشینی یاد بده ؟ شعور که ندارن حداقل زور بیاد بالا سرشون

خب نمیزدم دیگه

شبا نمیخوابم برامم مهم نیست

تویِ جهنمَم نمیشه یه زندگی درست داشت ! ۷۸

این‌جام همین‌طوره

ولی شما که بیداری

اگر خواب بودین باعث بلند شدنتون می‌شد حق داشتین

(من رو مورد نقد و نصیحت قرار ندهید) #حامی_فمینیسم لطفا افراد افراطی زن ستیز یا مذهبی های افراطی (تاکید کردم مذهبی های افراطی نه همه‌ی مذهبی‌های گرامی و عزیز) با من بحث نکنن و سعی در زور چپون کردن عقاید خودشون به من رو نداشته باشند. به همه‌ی اقلیت‌های فکری(درصورتی که باعث آسیب رساندن به دیگران نشوند احترام میزارم، به همه‌ی اقلیت‌های جنسی احترام میزارم. بدون با توهین نمیتونی نظر کسیو عوض کنی.                              خط قرمزهای من: ⭕ از کودک همسری دفاع کنید و ادعا هم کنید ما تو بچگی ازدواج کردیم و الآن موفقیم                         ⭕ برابری زنان با مردان رو مسخره کنید و به من بابت پیرو بودنش توهین کنید     ⭕تو بحثِ با من بزور بخواید وانمود کنید حرفتون درسته و از اون بدتر نظرتونو تحمیل کنید    دختر زیر ۱۸ سال نمی‌تونه رای بده؛ نمی‌تونه گواهینامه بگیره، حتی اگه مریض بشه و از بیمارستان بخواد رضایت بده خارج شه بدون اجازه‌ی پدرش این حقو نداره و... ولی حق بله گفتن سر سفره‌ی عقد رو داره!          هروقت به کسی گفتم دیگه ریپلای نکنه خودش این تاپیکو بخونه https://www.ninisite.com/discussion/topic/16713258/%DA%AF%D8%A7%D9%87%DB%8C-%D9%88%D9%82%D8%AA-%D9%87%D8%A7

اگه یه شب باشه من زنگ نمیزنم ولی شما میگی چند شبه اینکارو میکنن ، اره حتما زنگ بزن

فکر کنم مشکل روانی ای چیزی دارن یا مثلا با یه همسایه لج دارن میخوان اینطوری از خواب بی خوابش کنن

اخه مثلا دو هفته پیش یهو یه ربع صدای پیانو اومد دو شب

هفته پیش ساعت سه بود متوجه شدم از همون خونه چند نفر رفتن تو حیاط دارن بلند بلند اهنگ میخونن

امشبم صدا اومد

جالبه که مطمئنم پارتی و اینا نیست، فقط در حد یکی دو اهنگه و بعدش تموم میشه فکر کنم دارن سر لج و لج بازی اینکارو میکنن

ببین تو ایران شکایت جواب نمیده اونم شکایت های آپارتمان نشینی . من دیدم راهی نیست از اپارتمان فرار کردم اومدم ویلایی. هیچ راهی نیست یا باید تحمل کنی یا هروز دعوا یا فرار کنی . پلیس اصلا به این چیزا اهمیت نمیده خودتو خسته نکن فقط ضایع میشی 

ببین تو ایران شکایت جواب نمیده اونم شکایت های آپارتمان نشینی . من دیدم راهی نیست از اپارتمان فرار کر ...

خونه ما سه طبقه در اختیار خودمونه 

مثلا این خونه رو گرفتیم که بالا و پایینمون ادم نباشه ارامش داشته باشیم

یکی این مورد یکی صدای ساخت و ساز یکی هم جدیدا مدرسه ی تو کوچه مون 

واقعا نظارت رو این موارد کمه ☹️