2777
2789
عنوان

دیگه از خودم متنفرم

228 بازدید | 31 پست

بچه ها خ ا و چجوری بزارم کنار؟ اصلا تو فازش نبودم این چند روز خیلی فشار روم بود نمیدونم چرا انجامش دادم اما چندین بار

حالم از خودم بهم میخوره

چقد من ادم کثافتی ام چقد خدا همه جوره بهم فرصت داد و من تر زدم توشون

کاش یبار دیگه میبخشید ک تااخر عمر بندگیشو بکنم

اما نمیبخشه

چرا باید همچین ادمیو ببخشه اصلا

حتی روی توبه کردنم ندارم

جدا از این موضوع خیلی ادم بدی ام میدونم حس وحشتناکی دارم سراسر وجودم پره از ناامیدی محض

کاش خدا یبار دیگه ببخشتم💔

خدای خوبم لطفا ببخش منو از ثانیه و کنارم باش که جز تو هیچ پناهی نیست ❤️ خدایا توروخدا خودت باش همیشه

فقط بدون بعد ازدواج یا شوهرت نمیتونی ارتباط لذت بخش داشته باشی 

ترک کن

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

فقط بدون بعد ازدواج یا شوهرت نمیتونی ارتباط لذت بخش داشته باشی ترک کن

اصلا اون به درک

باعث شده از خدا دور شم

حس بدی دارم نسبت به همه چیز

خدای خوبم لطفا ببخش منو از ثانیه و کنارم باش که جز تو هیچ پناهی نیست ❤️ خدایا توروخدا خودت باش همیشه
اونقدری که میگی گناه بدیم نیستا...ینی اره بده ولی برای خودت. آدم که نکشتی

حس خیلی بدی دارم😭

فیلمای ۱۸+ نبینسعی کن تنها نباشی و اکثر اوقات تو جمع خانواده و دوستات بگذرونیدوش اب سرد بگیر

ممنون عزیزم🥺🙏🏻

چرا واسه یه حس طبیعی اینقدر عذاب وجدان داری ؟بیخیال بابا

فقط این نیست اخه

ببین قشنگم می‌دونم ناراحتی ولی غصه نخور خدا میبخشه بعدشم مطمئن باش تو آدم بدی نیستی تو به هیچ کس صدمه ای نزدی هیچ کس رو زجر ندادی پس آدم بدی نیستی یه اتفاقی افتاده الآنم تموم شده از الان دیگه بزارش کنار بهشم فکر نکن

میبخشه عزیزم دوباره توبه کن ولی دیگه انجام نده بخدا بقران هیچکی اندازه من بد نیست برا منم دعا کنین ل ...

🥺🥺😭😭😭روچشم

ببین قشنگم می‌دونم ناراحتی ولی غصه نخور خدا میبخشه بعدشم مطمئن باش تو آدم بدی نیستی تو به هیچ کس صدم ...

واقعا خدا میبخشه؟به خدایی خودش دیگه بمیرمم تکرار نمیکنم

چند وقته حتی نماز نخوندم چون نمیتونستم توبه کنم

خیلی عذاب وجدان دارم

من آدمی نیستم که از خدا دور شم حالا اسمشو عقب موندگی بزارن مذهبی بزارن هرچی که هست

چادر نمیپوشم لباسم مثل بقیست سنمم کمه

اما هیچوقت نمیتونم غافل شم از خدا 

این حس زجرم میده😔