2777
2789
عنوان

اول مهر نزدیکه

106 بازدید | 8 پست

خب الان ۲۹ شهریوره من چند روز دیگه قراره برم مدرسه‌ دهم‌ و چیزی که هست واقعا میترسم از روبرو شدن با ادم جدید قبلا نمیترسیدم چون اتفاقی نیوفتاد ولی پارسال‌ من خیلی توسط بچه هایی که قبلا اون مدرسه بودن اذیت میشدمو هی ازشون‌ فحش میخوردم‌و میترسم این اتفاق امسالم‌ برام بیوفته و تا الان مدرسه دولتی نبودم و ترس دارم با روبرو شدن با اون‌ادما معلما‌و همه اینا خواستم بگم شما چطوری بودین‌و ایده ای دارین چیکار کنم که بتونم هم با بچه های اونجا‌کنار بیام؟

منم مثل تو

تاحالا مدرسه غیر دولتی نبودم الان هنرستان غیر دولتی باید برم نمی‌دونم بچهای اونجا چجورین واقعا چند تا شنیدم خودشون میگیرن اینا ..

استرس دارم خیلی

اَزجآن‌گَرخُوشتَربآشَد،طُ‌آنی...🕊❤️A

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

استرس محیط جدید همیشه هست

من نه سال دولتی خوندم. همه جور ادمی پیدا میشه از عالی تا خیلی بد. طرف خیلی بدا نرو اذیتت میکنن و تاثیر منفی دارن اما با این حال اگه شوخی ای میکنن یا باهات حرف میزنن بی محلی نکن بدتر میشه یا چاپلوسی نکن

با ادمای استرسی دوست نشو چون روااانیت میکنن. اصلااا قیافه نگیر اگه کسی کمک خواست کمکشون کن

فکر کن رفتی توی یه اجتماع کوچیک که مجبوری با هزار جور ادم سر و کله بزنی و به باد نری

به قولِ آنا آخماتووا:عاقبت‌ همه ی ما،زیر این خاک آرام خواهیم گرفت. ما که روی آن دمی به یکدیگر‌مجال آرامش ندادیم :)🩶" نام کاربری من(ویارا) از یک واژه در زبان لری گرفته شده به معنای "به یاد مانده" 🌱

من با اینکه بچه های کلاسو میشناسم هنوز استرس دارم وااای چجور با بچه ها روبرو شممم

من هیچ خبری ندارم قراره چی بشه چه بدبختیه این دور ور همه کشتی گیرن هی میترسم یه دعوایی چیزی شه نصف کنن منو