2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

انشالا حل میشه مشکلتون جای بحث دعوا قشنگ با هم صحبت کنید لجبازی خوب نیس

عزیزم اینو بگو برم

ایلیا با چه کارو رفتارو چیزایی خوشحال میشه چه رفتاری داشته باشم باش چعچه کارایی کنم قهریم

شب تار و بیم موج و گردابی چنین حائل کجا دانند حال ما سبکباران ساحل ها🌌 آی لاو یور تاپیکز اوپرا!💕 آی لاو لر کرد لک❤️

عزیزم اینو بگو برمایلیا با چه کارو رفتارو چیزایی خوشحال میشه چه رفتاری داشته باشم باش چعچه کارایی کن ...

راستی عاشقانه نگیا نظر رو هم نداریم

شب تار و بیم موج و گردابی چنین حائل کجا دانند حال ما سبکباران ساحل ها🌌 آی لاو یور تاپیکز اوپرا!💕 آی لاو لر کرد لک❤️

بخدا من نمی‌دونم فداتشم

خب حسی بگو تقریبی با توجه به شخصیتش بلاخره یه چی حس میکنی نمی‌خواد دقیق بگی 

بد نیست پسره می‌تونه در حد ها ی خوشبختی کنه ولی خیلی عاشقشه

میشه منم بگید
من به یه اقایی علاقه مند شدم ارتباطمون کاریه باهم
چند وقت پیش برای اولین بار یذره ازم تعریف کرد از ظاهرم و یه چندباری تکرار کرد
بنظرتون این تعریفا ادامه پیدا میکنه ؟  اونم بهم حسی داره ؟

وقتی برید موی تو را خنجر عرب                                                          در تار و پود قالی کاشان کشیدمت

میشه منم بگیدمن به یه اقایی علاقه مند شدم ارتباطمون کاریه باهمچند وقت پیش برای اولین بار یذره ازم تع ...

ببینید از کارتون تعریف کرده 

دوستتون داره اما در حال امتحان کردنتون میخاد ببینه چجور دختری هستید اما مرد سختگیری بعد ازدواج اخلاقش عوض میشه گول نگاهاش رو نخورید درست تصمیم بگیرید از اینکه زیاد آرایش میکنید هم خوشش نمیاد رو حجاب خیلی حساس چیزایی که من حس کردم حالا خودتون با شرایط بسنجید ببینید درست یا غلط 

حتما ی بار اعصبانیش کنید تا رفتارشو ببینید