2777
2789
عنوان

رفع موی زائد به روش من

242 بازدید | 21 پست

بچه ها تجربه من اینه شاید به دردتون خورد

من خیلی پرمو بودم بخاطر ژیلت،الان  با نوره موهامو از بین میبرم بعد روغن رازیانه میزنم و ماساژ میدم باید روزی دوبارو مستمر باشه امامن هفته ای یبار انجام میدم موهای پام خیلی خیلی خیلی کم پشت و کم شده موهای.... هم کم تر درمیان ولی رفع نشدن تقریبا۳ ماهه اینکارو میکنم اینم بگم روی دستم که موهاش کرکی بود اثر معکوس داشت

لیزر میخواستم انجام بدم ولی لیزر بیکینی حرامه برای همین دنبال روش جدید بودم این خیلی خوب داره اثر میکنه

لیزر حرامه؟پس چرا همه جای مملکت دارن انجام میدن؟

مگه میشه ی چیزی حروم باشه ولی جلوشو نگیرن؟

چقدر زندگی رو برای خودتون سخت میکنید!

تاريك انديشان هميشه سعى مى كنندزنان را در «سياهى» نگه دارند؛آنها از روشن شدن ذهن زن مى ترسند !چون خوب ميدانند اگر زن بداند،به فرزندانش هم ياد ميدهد !

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

حالا من یه روش دیگه دارم 

پودر زاج سفید و روغن مورچه رو قاطی میکنم بعداز اصلاح با بند یا وکس میزنم روی پوستم یکم میسوزه ولی تاثیرشو گذاشته  و کم مو شده دست و پاهام 

عمق فاجعه اونجاست که ما دهه هفتادیا داریم پرونده طلاق دهه هشتادی هارو میبندیم( -_-)درخواست دوستی پذیرفته نمیشود حتی شما

لیزر حرامه؟پس چرا همه جای مملکت دارن انجام میدن؟مگه میشه ی چیزی حروم باشه ولی جلوشو نگیرن؟چقدر زندگی ...

ن زندگی سخت نیس 

میدونی بعضیا اعتقادات خاصی دارن 

چون دیدن عورت کار درستی نیس بعضیا با این قضیه مشکل دارن 

خود منم همه جامولیزر کردم جز بیکینی ک خجالت و شرم و حیا اجازه نمیده بهم و هنوز نتونستم کنار بیام 

عمق فاجعه اونجاست که ما دهه هفتادیا داریم پرونده طلاق دهه هشتادی هارو میبندیم( -_-)درخواست دوستی پذیرفته نمیشود حتی شما

لیزر حرامه؟پس چرا همه جای مملکت دارن انجام میدن؟مگه میشه ی چیزی حروم باشه ولی جلوشو نگیرن؟چقدر زندگی ...

عزیزم لیزر حروم نیست نگاه کردن کسی به بیکینی آدم حرامه من زندگی روسخت نمیکنم اتفاقا تجربم به درد اونایی که توان مالی ندارن میخوره😊

بعدم من گناه کنم یکی دیگه حال کنه😶

برو یه سرچ بزن ببین اینایی ک این حکمارو گذاشتن بچه ها و نوه هاشون کجان....همین

من کاری ب بقیه ندارم سبک زندگیم برای خودم مهمه و از هیچ کسی الگوی خاصی نمیگیرم