2777
2789

ی آقای محترم و لول بالا عاشقمه

از رفتاراش و نوع صحبت و نگاه مجبت آمیزش اطرافیانم فهمیدن اول بعد ک خودم توجه کردم دیدم اره ..

مشکل اینجاست این اقا بعضی وقتا دقیقا عاشقانه رفتار میکنه ولی بعضی وقتا هم یجوری رفتار میکنه انگار وجود ندارم

خیلی ذهنم درگیره میخوام دلیلشو بدونم

یعنی میخواد ذهنمو درگیر کنه و از زرنگیشه یا کلا دوشخصیتیه؟ اخه خیلی باشخصیته بهش نمیخوره دوشخصیتی باشه

چرا فکر میکنی یه آدم نمیتونه ادای باشخصیت هارو دربیاره ک میگی باشخصیته و بهش نمیخوره دوقطبی باشه؟

تاريك انديشان هميشه سعى مى كنندزنان را در «سياهى» نگه دارند؛آنها از روشن شدن ذهن زن مى ترسند !چون خوب ميدانند اگر زن بداند،به فرزندانش هم ياد ميدهد !

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

اینکه میگی هم عاشقانه رفتار میکنه هم بی محلی دقیقا یه حقه ی روانشناسیه ک سعی میکنه عاشقت کنه

من باشم الفرار!!

تاريك انديشان هميشه سعى مى كنندزنان را در «سياهى» نگه دارند؛آنها از روشن شدن ذهن زن مى ترسند !چون خوب ميدانند اگر زن بداند،به فرزندانش هم ياد ميدهد !