2777
2789
عنوان

کار امشب دختر من

| مشاهده متن کامل بحث + 1163 بازدید | 44 پست
من نمی‌دونم عزیزم تجربه هم ندارم ولی اینو می‌دونم تو لبه ی تیغ ایستادی خودت برو مشاور مطرح کن بزار ...

بهش بگم فیلمو بهم نشون بده حداقل ببینم چی دیده

بزودی در این محل تیکر آبی نصب میگرد,💙💙علیرضا و امیر رضای مامان منتظر اومدنتون هستم😘

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

یه جلسه مشاوره برو بیان کن قضیه رو تا ببینی چطور واکنش بدی ذهنت رو مشغول نکن بهش بگی بدتر کنجکاو میش ...

ممنونم ببینم یه نوبت مشاوره میگیرم

بزودی در این محل تیکر آبی نصب میگرد,💙💙علیرضا و امیر رضای مامان منتظر اومدنتون هستم😘
بهش بگم فیلمو بهم نشون بده حداقل ببینم چی دیده

نه بیشتر نپرس 

فقط از ی مشاور کمک بخواه 

اینکه ارومس کردی بغلش کردی واقعا حرکت درستیه بقیه رو از مشاور بپرس

این کاربری دست چند نفره (کارآگاهان محترم عزیزم این امضا می‌دونی برا چیه؟من نه دروغگو ام نه فقیر ک چند نفری از ی سیم‌کارت استفاده کنیم... گاهی داستان آدمای دیگه رو تو تاپیکام میگم یا از زبون آدمای دیگه تاپیک میزنم برا همین گفتم شما کاراگاه ها ب زحمت نیوفتین )

هموناحتمالا کلاس شنا باشه

نمیدونم به خدا دلشوره بدی داذم نشستم بالا سرش گریه میکنم

نه بیشتر نپرس فقط از ی مشاور کمک بخواه اینکه ارومس کردی بغلش کردی واقعا حرکت درستیه بقیه رو از مشاور ...

حالا که فکرشو میکنم این فیلمی که میگه رو من تازه دانلود کردم براش ولی این حرکتش رو یه بار دیگه قبل انجام داده بود

یه جلسه مشاوره برو بیان کن قضیه رو تا ببینی چطور واکنش بدی ذهنت رو مشغول نکن بهش بگی بدتر کنجکاو میش ...

مطمئنم فیلمو دروغ گفته

نمیدونم به خدا دلشوره بدی داذم نشستم بالا سرش گریه میکنم

من بشخصه کلاس شنا نمیفرستم بدی زیاد شنیدم

کلاس زبانم اول تا آخر اونجا میشینم تا برگرده معلمم آشناست

محدود نکردم ولی بخدا خیلی چیزا دیدم نگرانم

هیچ جا تنهای جای نمیذارم

شهربازی همه باهم میریم

کنارش میخوابم

خودم حمومش میدم

من بشخصه کلاس شنا نمیفرستم بدی زیاد شنیدمکلاس زبانم اول تا آخر اونجا میشینم تا برگرده معلمم آشناستمح ...

منم همینجورم کلاس شنا هم با مامانم میره با هم میرن آموزش 

زبانم خودم میبرم و میارمش

منم همینجورم کلاس شنا هم با مامانم میره با هم میرن آموزش زبانم خودم میبرم و میارمش

خب عزیز من توی تاپیک قبلت راجع به یه پسر گفتی احتمالا اون پسر فیلمهایی دیده و شاید با دخترت تنها شده 

به نظرم خیلی روشنه

احتمال این خیلی بیشتره

من خودم میرم میشینم دم کلاسش تا بیاد 

نمیدونم 

میرم با مدیر صحبت میکنم ببینم گوشی میارن

سلام

متاسفانه ادمای فاسد جنسی باعث بوجود امدن صدمات جبران ناپذیری به کودکان مان میشوند که یکی از انها اسماعیل محمودیه که در شهرساری زندگی میکنه..با ایجاد اعتماد پسره رو گول زده ودست کرده تو شلوار یه پسربچه کوچیک بعد هم اومده برا دوستاش با پررویی تعریف کرده که اره اوج میگیره وسیلاب شدش..با زور به پسره تجاوز کرده و چون پسره مقاومت کرده  بچه رو زده و بچه از ترس یه مدت شبا خوابش نمیبرد و از بیرون رفتن میترسید..ادم باید خیلی پست باشه که از اعتماد یه بچه سواستفاده کنه..الان اگه ازش بپرسین حاشا میکنه کلا فقط با اندام خصوصی بچه ها کارداره.. کلا خصوصی کاره ...متولد 72هستش و برا اینکه با دیگران اشتباه گرفته نشه یک خواهر داره به اسم نرجس.چاق و قد کوتاه هستش و یک جوش رو وسط صورتش داره سمت راست صورتشه اگه اشتباه نکنم و قدش حدود ۱۶۶ سانتیمتر هست و با ترفند دوست شدن پسرها رو فریب میده که اذیتشون کنه و تجاوز کنه دنبال بچه ها میره و تعقیب میکنه که طعمه اش رو شکار کنه..شکارچی بچه هاست و برا شکار بچه ها به شهرها سفرمیکنه و از روی شهوت و هوس به پسر بچه ها و دخترا نگاه میکنه و موهاش هم صافه و نگاهش به همه نگاه جنسی هست که دستمالیشون کنه..متاسفانه با یک روش خاص از حکم در رفته و خانواده اش هم بهش کمک کرده بشناسید این عوضی رو و به دوستان و اشنایانتون پخش کنین تا از وقوع جرائم اینچنینی جلوگیری بشه