2777
2789
عنوان

مدام من مقصر می‌دونه

108 بازدید | 16 پست

کلا همیشه همینه من و اون آقایی که باهم هستیم

همیشه من مقصر می‌دونه

همش میگه تقصیر تو

الآنم یک هفته اس

هر سری زنگ میزنم مدام رای حرفاش بی احترامی به منه 

امشبم دارم بهش میگم خوب بیا مشکل حل کنیم درک متقابل داشته باشیم 

میگه گمشو بابا تو روانی تو مشکل داری و تلفن قطع خاموش.....واقعا حالم بد کرد

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سه سال باهمیم....دفعه پیش ازش جدا شدم خودش با اسرار برگشت.....ی مدت خوب بود ولی بار الان برگشت ب اخت ...

چیکار کردی ک برگشت؟ 🥲منم منتظرم برگرده با اینکه رابطمون بسیار بسیار سمی بود

کاربری دست چند نفره

چطور توهمچین رابطه ای می مونی تو کل هستی فقط خودت حقیقت ب نوع بودنت بی احترامی این اقا از منظر روانش ...

خودم حس میکنم خودشیفته اس

ی ساعت خوبه ساعت بد زنگ میزنم میگه بدبخت اونی ک تو رو بگیره 

میگه تو دعوا راه می‌ندازی 

بد من تماسی کلا نمی‌گیرم زنگ میزنم میگه باهاش رفتی بیرون ....

خودم حس میکنم خودشیفته اسی ساعت خوبه ساعت بد زنگ میزنم میگه بدبخت اونی ک تو رو بگیره میگه تو دعوا را ...

تیپ تحقیر گر هم داره،این اشخاص تروما دارن حالا یا طلاق یا فوت عزیزیا ترد شدگی درگذشته پراز طرحواره اس ک باید درمان بشه و گرنه ن با شما با هیچ کس نمی تونه کنار بیاد این اشخاص اول رابطه خوبن البته ک نسخه رشد شما هستا داره میگه قرمزتوبکش بالا تورابطه و شما هم نسخه رشد ایشون باید سفید بودن یاد بیگیره از شما چون ادم ها نسخه رشد هم هستن

تیپ تحقیر گر هم داره،این اشخاص تروما دارن حالا یا طلاق یا فوت عزیزیا ترد شدگی درگذشته پراز طرحواره ا ...

42سالشه

می‌دونی سال پیش چندین بار هم خیانت کرد اونم با چ آدم های داغونی 

می‌دونی من ارشد دارم کار خوب دارم

چهره ام همه چی خوبه ولی اون رفت سراغ آدم های داغون که فقط حرف بزنه 

ب خدا من بد نبودم خودش مدام مثل الان دعوا راه مینداخت و منجر به دعوا میشد