2777
2789

قضیه ازاین قراره که خواهرم که متاهله و دوتام بچه داره بد عمری یه خونه ساختن اونجا یه همسایه دارن ک خیلی با شوهرش رفیق شده میگ می اومد خیلی سرمیزد نظر میداد خلاصه میگ یهو دیدم بمن کلی پیام عاشقانه می‌فرسته گفتم خجالت بکشین ب شوهرم میگم بخدا اگ مزاحم بشین شمارشم از گوشی شوهرش برداشته آبجیم رفته خطشو عوض کرده اومده شمارشم شوهرش سیو نکرده چند وقت بد ب خط جدیدش زنگزد 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خب چرا به شوهرشون نمیگن

خونه ی ما دورِ دوره ، پشت کوه‌های صبوره پشت دَشتای طلایی پشت صحراهای خالی خونه ی ماست اونورِ آب  اونورِ موجهای بی تاب پشت جنگلای سروه توی رویاست،توی یه خواب،پشت اقیانوسِ آبی پشت باغای گلابی اونور باغای انگور پشت کندوهای زنبور خونه ما پشت ابرهاست اونور دلتنگیِ ماست تهِ جاده های خیسه پشت بارون پشت دریاست💖💖💖💖💖💖💖بودنت هنوز مثل بارونه تازه و خنک و ناز و آرومه حتی الان از پشت این دیوار که ساختن تا دوستت نداشته باشم اَتل و متل بهار بیرونه مرغابی تو باغش میخونه باغ من سرده همه ی گلاش پژمرده دونه دونه بارون بارونه...بارون بارونه...بارون بارونه...بارون بارونه دلم تنگه پرتقال من گلپر سبزه قلب زار من منو ببخش از برای تو هرچی که بخوای میارم اَتل و متل نازنین دل زندگی خوب و مهربونه عطر و بوش همین غم و شادیه کوچیک و بزرگمونه.💖

خواهرم میگه بمن میگه جواب منو نمیدی یکاری میکنم از عشق من له له بزنی میخواد ب شوهرش بگه خون بپا میشه گفتم شکایت کنیم باز همه میفهمن گفتم بزار ب زنش بگیم میگه باز جنگ میشه 

خیلی حرصم گرفته فقط دلم میخواد حالشو بگیریم

بگه بهش میرم ازت  شکایت میکنم.باهم برید ازش شکایت کنید.ولی به همسرش چیزی نگید.البته یبار خودت شماره مرده را بگیر خودت یا برادرت یا هر کسی که میدونی زنگ بزنید تهدیدش کنید که ازت شکایت میکنیم.چه مرد هیز نمک نشناسی به زن رفیقش چشم داره.