نیککک_ناممم مدیر استارتر عضویت: 1403/06/11 تعداد پست: 145 عنوان علائم 89 بازدید | 15 پست دوستان بدون قضاوت فقط میشه بهم بگید که اینا علائم بارداری هست یا نهدرد شدید سر معده و ضربان سمت چپ شکم گره ای که انگار وسط سینه هست و غذا اصلا نمیتونم بخورم تو یک هفته هم یک کیلو وزن کم کردم 1403/06/28 | 22:48 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
خوشگلشونم عضویت: 1397/12/17 تعداد پست: 8009 نمیدونم من ک تاهفته هفت هیچ علائمی نداشتم خداجون پسرم رو سالم و صالح و بموقع برسون بغلم🥰🙏
عارفه5 عضویت: 1395/05/04 تعداد پست: 7371 چند روز. تاخیر داری؟ زمانی حرف بزن که ارزش حرفت بیشتر از سکوتت باشد، و زمانی دوست انتخاب کن که ارزش دوستت بیش از تنهاییت باشد. #فرانسیسکو_کولوآنه
نیککک_ناممم مدیر استارتر عضویت: 1403/06/11 تعداد پست: 145 چند روز. تاخیر داری؟ تاخیر نداشتم اصلا یک هفته از پریودم تموم شده😶ولی با این علائم توهم بارداری دارم
نیککک_ناممم مدیر استارتر عضویت: 1403/06/11 تعداد پست: 145 نمیدونم من ک تاهفته هفت هیچ علائمی نداشتم بعدش چه علائمی داشتید
عارفه5 عضویت: 1395/05/04 تعداد پست: 7371 تاخیر نداشتم اصلا یک هفته از پریودم تموم شده😶ولی با این علائم توهم بارداری دارم درد تخمدامت بخاطر نزدیک شدن به زمان تخمک گذاریته و معده دردت ربطی به این نداره زمانی حرف بزن که ارزش حرفت بیشتر از سکوتت باشد، و زمانی دوست انتخاب کن که ارزش دوستت بیش از تنهاییت باشد. #فرانسیسکو_کولوآنه
نیککک_ناممم مدیر استارتر عضویت: 1403/06/11 تعداد پست: 145 درد تخمدامت بخاطر نزدیک شدن به زمان تخمک گذاریته و معده دردت ربطی به این نداره ربطی به بارداری نداره؟
میلوو عضویت: 1403/05/02 تعداد پست: 65 ربطی به بارداری نداره؟ خونریزیتون تو پریود به چه صورت بود از لحاظ رنگ و مقدار
نیککک_ناممم مدیر استارتر عضویت: 1403/06/11 تعداد پست: 145 خونریزیتون تو پریود به چه صورت بود از لحاظ رنگ و مقدار خون های تیره زیاد بود حجم خون چهار پنج روز کامل خون ریزی داشتم بعدش لکه بینی حتی روز هفتم هم یه لکه داشتم
عارفه5 عضویت: 1395/05/04 تعداد پست: 7371 ربطی به بارداری نداره؟ نه چون هنوز تخمک گذاری نکردیو تازه یک هفته از پریود قبلیت گذشته مگه از ماه قبل باردار باشی و مثلا خونریزی جزعی در ماه قبل و الان باردار والا محاله زمانی حرف بزن که ارزش حرفت بیشتر از سکوتت باشد، و زمانی دوست انتخاب کن که ارزش دوستت بیش از تنهاییت باشد. #فرانسیسکو_کولوآنه
نیککک_ناممم مدیر استارتر عضویت: 1403/06/11 تعداد پست: 145 نه چون هنوز تخمک گذاری نکردیو تازه یک هفته از پریود قبلیت گذشته مگه از ماه قبل باردار باشی و مثلا خو ... خون ریزی جزئی نداشتم چهار روز کامل مطمئنم خونریزی کامل داشتم و تو دوره پریود من چای زعفران دوبار خوردم درد کمی داشتم به نسبت ماه ها قبل
عارفه5 عضویت: 1395/05/04 تعداد پست: 7371 خون ریزی جزئی نداشتم چهار روز کامل مطمئنم خونریزی کامل داشتم و تو دوره پریود من چای زعفران دوبار خور ... من احتمال رو صفر میدونم بازم اگه شک داری بیبیچک بزن زمانی حرف بزن که ارزش حرفت بیشتر از سکوتت باشد، و زمانی دوست انتخاب کن که ارزش دوستت بیش از تنهاییت باشد. #فرانسیسکو_کولوآنه
نیککک_ناممم مدیر استارتر عضویت: 1403/06/11 تعداد پست: 145 من احتمال رو صفر میدونم بازم اگه شک داری بیبیچک بزن قبل از پریودی زدم منفی بود
نیککک_ناممم مدیر استارتر عضویت: 1403/06/11 تعداد پست: 145 من احتمال رو صفر میدونم بازم اگه شک داری بیبیچک بزن بخاطر این علائم شک افتاده تو دلم
عارفه5 عضویت: 1395/05/04 تعداد پست: 7371 قبل از پریودی زدم منفی بود نه الان بزن زمانی حرف بزن که ارزش حرفت بیشتر از سکوتت باشد، و زمانی دوست انتخاب کن که ارزش دوستت بیش از تنهاییت باشد. #فرانسیسکو_کولوآنه