2777
2789
عنوان

علائم

89 بازدید | 15 پست

دوستان بدون قضاوت فقط میشه بهم بگید که اینا علائم بارداری هست یا نه

درد شدید سر معده و ضربان سمت چپ شکم 

گره ای که انگار وسط سینه هست و غذا اصلا نمیتونم بخورم تو یک هفته هم یک کیلو وزن کم کردم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تاخیر نداشتم اصلا یک هفته از پریودم تموم شده😶ولی با این علائم توهم بارداری دارم

درد تخمدامت بخاطر نزدیک شدن به زمان تخمک گذاریته و معده  دردت ربطی به این نداره

زمانی حرف بزن که ارزش حرفت بیشتر از سکوتت باشد، و زمانی دوست انتخاب کن که ارزش دوستت بیش از تنهاییت باشد. #فرانسیسکو_کولوآنه
ربطی به بارداری نداره؟

نه چون هنوز تخمک گذاری نکردی

و تازه یک هفته از پریود قبلیت گذشته 

مگه از ماه قبل باردار باشی و مثلا خونریزی جزعی در ماه قبل و الان باردار والا محاله

زمانی حرف بزن که ارزش حرفت بیشتر از سکوتت باشد، و زمانی دوست انتخاب کن که ارزش دوستت بیش از تنهاییت باشد. #فرانسیسکو_کولوآنه
نه چون هنوز تخمک گذاری نکردیو تازه یک هفته از پریود قبلیت گذشته مگه از ماه قبل باردار باشی و مثلا خو ...

خون ریزی جزئی نداشتم چهار روز کامل مطمئنم خونریزی کامل داشتم و تو دوره پریود من چای زعفران دوبار خوردم درد کمی داشتم به نسبت ماه ها قبل 

خون ریزی جزئی نداشتم چهار روز کامل مطمئنم خونریزی کامل داشتم و تو دوره پریود من چای زعفران دوبار خور ...

من احتمال رو صفر میدونم بازم اگه شک داری بیبیچک بزن