2777
2789
عنوان

💔پاییز و مریضی هاش

106 بازدید | 14 پست

گلوم خشککککه میسوزه دلم میخاد ی چیز مایع لزج بخورم مثل دانه به جوشیده🥺نداررریم 

هرچی اب دهنمو قورت میدم بدترم میشه چ خاکی بریززززم

ی داروی خونگی بگید نمیزاره بخوابم. ته گلوم خشکه 

ماندوو له هه مو شتیک ...🖤💔

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وااای منم مریض شدم گلوم انگار دارن با چاقوی تیز خش میندازن 🤦🤦

منم همینجور بودم آمپول زدم الان سرفه هم دارم

خدایا خودت میدونی که من همیشه به مادرم احترام گذاشتم تاجایی که تونستم هواشو داشتم بیشتر از همه غمشو خوردم اما اون جای مهربونی از دهنش سم مار بیرون میریزه . حتی داداشمو که این همه مادرمون حقیر میکنه رو بیشتر از من دوسش داره . اینا حرفای یه بچه نوجوان نیست . حرفای یه زن ۳۰ ساله ست که خودش بچه داره. خدایا خودت کاری کن سر مادرم به سنگ بخوره. دیکه از تحمل این همه سردی خسته شدم. راستی خداجون ممنون بابت همسر مهربونی که بهم دادی همسری که خودش یه تنه جای همه مادر پدر خواهر برادر رو برام پر میکنه. خدایا پسرم و شوهرم رو در پناه خودت نگهشون دار . آمین❤️
آب نمک بگیر آویشن هم دم بده بخورعسل و لیمو ترش تازه با ابجوش

🥲آویشن ندالیم

آب نمک قرقره کنم ؟؟ وای اره خودم بلد بودما ابلیمو با عسل ایجانم مرسی قلب من💋بوس بهت 

حالا ی شب خونه خالی شده گفتم خوبه ساعت ۸ میخابم تااااا الان هی اب دهن قورت دادم هی گلوم بیشتر سوخت

شیر داری؟ پاشو داغ کن یه قاشق عسل بریز توش آروم آروم بخوراگه شیر نداری به قاشق عسل بزار تو دهنت آروم ...

شیر داریم اره🚶‍♀️مرسی 🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸

🥲آویشن ندالیمآب نمک قرقره کنم ؟؟ وای اره خودم بلد بودما ابلیمو با عسل ایجانم مرسی قلب من💋بوس بهت ح ...

اره بگیر عزیزم⚘️❤️❤️فدات

ان شالله که بهتر باشی اره خیلی 

سخته

#اهدای عضو_اهدای زندگی من حامی اهدای عضوم