2777
2789

من اومدم از زندگیم و خواستگارم گفتم 

اصن چیز عجیبی نیست دوسم داره 

من جداشدم 

و یه دختر هفت سالع دارم 

ایشونم خواستگارم هست 

عکس خودمو خواستگارمو گذاشتم 

نه‌خودم شاخم نه طرفم 

من از داریی ها و ثروت و سرمایه و 

خونه و‌ماشین انچنانی حرف نزدم ک عجیب باشه و بگین داستان میگم

خانومه رفته 

تاپیک زده و عکسای تاپیکم و‌گذاشته و کلی توضیح و 

مقاله نوشته براش

ک من فیکم 

چطور میتونین 

انقد راحت 

طرف مقابل رو قضاوت کنید؟

من فیکم درست

من چطور مطمعن بشم 

ک شما 

ادم سالم و‌عاقلی هستید ک ب فیک و داستانی بودن من پی بردید؟؟.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یلحظه بایه کاربر دیگ اشتباهت گرفتم توتاپیگ قبلیت بودم چی شد خواستکارت؟

تلخ ترین خداحافظی فشردن دستان بی جان پدرم وپسرعموی 15ساله ام بود...🖤 💔...پدر عزیزم دوستت دارم وهمیشه بیادت هستم 💔 🖤

تاپیکت که فیک نیست ولی طرفت اصلا آدم نرمالی نیست کسی که اینقدر هوله و برای همه چیز داره تعهد میده حتی چیزهایی که مثل رفتار خانوادش که دست خودش نیست به نظرم فقط درگیر احساسات زودگذر اگر خاستی باهاش ادامه بدی مدت آشنایی طولانی کن بزار خیلی بکذره یا اینکه تو خودت بی میل فراری از ازدواج نشون نده تو هم راغب باش خیلی از افراد آسیب های روانی دارن که عاشق وابسته افرادی میشن که ازشون فرار میکنن ولی وقتی طرف باهاشون صمیمی میشه سرد میشن همه اینا روش امتحان کن بعد تصمیم بگیر 

قانون بقا در این جهان 👈🏻قانون جنگل😑نیست.انسان متعهد به قانونی فراتر از (صرفا برای زنده ماندن)است.یگانه قانون بقا برای آدمیزادی که می خواهد انسان شود،حفاظت از خود و مسئولیت پذیری اول در مقابل خویشتن و سپس احترام به حقوق دیگران است. 
تاپیکت که فیک نیست ولی طرفت اصلا آدم نرمالی نیست کسی که اینقدر هوله و برای همه چیز داره تعهد میده حت ...

منطورم هول نبودا 

منطورم هول یعنی هول هولکی عجله داره 

قانون بقا در این جهان 👈🏻قانون جنگل😑نیست.انسان متعهد به قانونی فراتر از (صرفا برای زنده ماندن)است.یگانه قانون بقا برای آدمیزادی که می خواهد انسان شود،حفاظت از خود و مسئولیت پذیری اول در مقابل خویشتن و سپس احترام به حقوق دیگران است.