2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اره

تازه چند دقت پیش دوستم گفت دختر متولد ۸۵ دو تا بچه آورده سومیش‌ سقط‌ شده میخواستع سومی ارو بده به جاریش 😐

نعنا‌ دیگه بوی‌ نعنا‌ نمیدی‌ ….                                               بی بی یادته‌ گفتم نامزد‌ کرده گفتی خدارو چه دیدی شاید شد ولی بی بی فقط تو دلت‌ روشن بود دل منو ندیدی که دلم قد‌ یه دریا‌خون شد از غضه‌ بی بی ………………. بی بی هم تو رفتی و هم اون  حالا  اون داره پدر میشه و من هنوز دخترم❤️‍🩹 عاشق پروفایلمم‌  

با زود ازدواج کردن فقط زندگی کردن رو از خودتون میگیرین تو این سن بفکر ازدواج نباشید اهمیت ندین کی شوهر کرده کی نکرده بفکر ارامش و راحتی خودتون باشین 🌺از طرف یه هیجده ساله شوهر کرده 🤣پشیمانم پشیمان 

خیلی دلم میخاد داد بزنم و بگم هرچقدم مرد باشی  مرد خوشبخت کردن یه زن نیستی  .......عجیبه حاظریم خوشبخت نباشیم اما کنار کسی باشیم ک دوستش داریم ........💔💔💔💔 ....کاش اونجوری که دوست داشتم دوسم داشتی .....        تاابد    ((معذرت میخام  دختر نداشته ای ک نشد ب دنیا بیارمت  تا ابد تو حسرتتم و روزی هزار بار خودمو لعنت میفرستم بخاطر انتخابم 💔 ))

الان یکیشون تاپیک زده بود که میخواد خاستگار بیاد چه جوری رفتار کنم خوب باشه...بعد من گفتم به این فکر کن عن خاصی نیستن که ریلکس باشی...بعد اومد چهارتا مثلا فحش داد و تاپیک بست😂😂😂یعنی حتی نفهمید چی گفتم،داشت طرف خاستگار نیومده رو میگرفت😆😆😆یعنی عالین...