2777
2789
عنوان

پنج سال و نیمه نماز نخوندم

91 بازدید | 5 پست

من قبلاهمیشه میخوندم از سال ۹۸ ک مسافرت رفتم و چند روزی گذشت گفتم قضاشو میخونم اما تنبلی کردم و بعدم رفته رفته اعتقاداتم عوض شد و دیگه مونده بودم خوندنش درسته یا نخوندنش اشتباه ،به جوابی نرسیدم و خوب نخوندنش راحتتر از خوندنش ، چند وقته مخصوصا امشب حس میکنم نیاز دارم برم پای سجاده انگار دلم تنگ شده ،ولی بازم نمیفهمم نمازو چرا عربی چرا تعداد رکعت مشخص ،چرا و چرا ،گیر کردم

این چرا های بیخودی رو از سرت بیرون کن 

به نظرم بهانه ست 

نماز واقعا برای آرامش درونی لازمه 

جدای از نماز بعدا با خدا فارسی درد دل کن 

دعا ها رو به صورت فارسی بخون 

اما خب نماز قواعد خودشو داره دیگه 

الزاما هر نظری محترم نیست، نظر و تفکر داعشی ها و نازی ها محترم نیست، اساسا احترام برای نظر نیست، نظرات یا معتبر هستند یا معتبر نیستند، یا اگر بخواییم مبتلا به نگاه سیاه و سفید نشیم و تقسیم بندی خودی و غیرخودی توی ذهن مون شکل نگیره که نظر خودی معتبر و غیرخودی نامعبتره؛ میگیم هر نظری به درجاتی معتبره. احترام مال صاحب نظره، پس آدما محترمن ولی نظرات الزاما محترم نیستن، نظرات یا معتبرن یا معتبر نیستن، یا درجاتی از اعتبار رو دارن🙌. البته گاها ممکنه خودم مبتلا به همون دیدگاه سیاه و سفید یا خودی و غیرخودی بشم 😕🤦🏻‍♀️. ممنون میشم برای حاجتم صلوات بفرستین 🙏🏻🩷

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

با هرزبون دیگه ای بود بازم میگفتی چرا  واقعیت اینه خدا یه نماز واحد با یه زبان کاملتر برای همه ی مسلمونها قرار داده و طرز خوندنشم مشخص کرده تا هرکسی برای خودش یه مدل جدید درنیاره

سرچ کن جواب تمام این سوالاتت دقیق هست

ﻭ ﺑﻪ ﺳﺒﺐ ﺩﺭﻭﻏﻲ ﻛﻪ ﺯﺑﺎﻧﺘﺎﻥ ﮔﻮﻳﺎﻱ ﺑﻪ ﺁﻥ ﺍﺳﺖ ، ﻧﮕﻮﻳﻴﺪ : ﺍﻳﻦ ﺣﻠﺎﻝ ﺍﺳﺖ ﻭ ﺍﻳﻦ ﺣﺮﺍم ، ﺗﺎ ﺑﻪ ﺩﺭﻭﻍ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﺍﻓﺘﺮﺍ ﺑﺰﻧﻴﺪ [ ﻛﻪ ﺍﻳﻦ ﺣﻠﺎﻝ ﻭ ﺣﺮﺍم ﺣﻜﻢ ﺧﺪﺍﺳﺖ ] ; ﻣﺴﻠﻤﺎً ﻛﺴﺎﻧﻲ ﻛﻪ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﺩﺭﻭﻍ ﻣﻰ  ﺑﻨﺪﻧﺪ ، ﺭﺳﺘﮕﺎﺭ ﻧﺨﻮﺍﻫﻨﺪ ﺷﺪ .(١١٦نحل)                              دوجمله از  #مالکوم_ایکس"اجازه ندهیم کسی که به ما ظلم می‌کند قواعد بازی را تعیین کند"."اگر نفهمید آمریکا در دنیا چکار می‌کند، نمی‌توانید بفهمید در کشور خود چکار باید بکنید".

تو هر حکم خدا حکمت هایی هست که ممکنه ما ندونیم مثلا سجده الان کشف شده فقط در حالت سجده و سر به مهر و در وقت اول وقت انرژی های منفی بدن خارج میشه 

حتی حذکاتش 

ببین ما بنده خدا هستیم و باید سعی کنیم مطیعش باشیم 

مثلاً مادری که بچه یکساله رو میگه بشین آب بخور بخاطر خودش میگه یا سلامت بچه . قطعاً سلامت بچه اما آیا مادر بیاد بگه به این علت فیزیولوژیک. بچه می‌فهمه نه مادر اصلا نیاز نمی‌بینه بهش بگه 

قضیه بندگی ما و خدا هم همینه 

یه یاعلی بگو و بسم الله شروع کن گلم 

دل چو بستم به خدا حسبی الله و کفی   خدایا به همه اقدامی ها و چشم انتظارها ،فرزندانی سالم و صالح و اهل عطا کن که نور چشمشون هم توی این دنیا و هم اون دنیا باشن