2777
2789
عنوان

قرمز و خشکی دور دهان

3121 بازدید | 16 پست

من چند وقته درگیرم  دور دهانم قرمز میشه خشک میشه هر مرطوب کننده .کرم ثمین هر چی دارو مصرف کنم دکتر متخصص پوست هم رفتم  همش موقته دوباره بر می گرده کسی راهکاری داره ؟ اعتماد بنفسمو دا رم از دست میدم خوشم نمیاد برم جلو آینه خسته شدم 😭 بیرون روم نمیشه برم 😭

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگزما یا درماتیت داری به احتمال زیادحالا میخوای یه نمونه برداری کن تو آزمایشگاه شاید قارچ بوداگر قار ...

پماد کلوتریمازول و قرص فلوکونازول هم استفاده کردم دکتر متخصص داد ولی موقته تا زمان مصرف خوبه بعدش بر می گرده دوباره 

بخدا یکسره کرم بدستم دیگه عاصی شدم

برو نمونه برداری از پوست صورت

من قبلا انجام دادم

فقط باید اون ناحیه مورد نظر تا سه روز آب یا هیچ ماده دیگه ای برخورد نداشته باشه

بعد با شیشه آزمایشگاه رو پوستت میکشن پوست های ریزه روش جمع میشه

اونوقت دیگه مشخص میشه چیه

تنها راه درست واسه تشخصیش همینه

برو نمونه برداری از پوست صورتمن قبلا انجام دادمفقط باید اون ناحیه مورد نظر تا سه روز آب یا هیچ ماده ...

دکتر بایدتجویز کنه یا خودمون شخصا میتونیم اقدام کنیم ؟؟؟

پماد کلوتریمازول و قرص فلوکونازول هم استفاده کردم دکتر متخصص داد ولی موقته تا زمان مصرف خوبه بعدش بر ...

قرص فلوکونازول کلا جواب نمیده 

فقط معده رو زخم میکنه

برو آزمایش و انجام بده اگر قارچ بود بعدا راهشو پیدا میکنیم

قرص فلوکونازول کلا جواب نمیده فقط معده رو زخم میکنهبرو آزمایش و انجام بده اگر قارچ بود بعدا راهشو پی ...

میرم پیش دکترم میگم برام بنویسه ممنون از راهکارت . 

دکتر بایدتجویز کنه یا خودمون شخصا میتونیم اقدام کنیم ؟؟؟

خودت هم میتونی انجام بدی

دکتر هم میتونه برات بنویسه

جوابش هم خیلی کوتاه و واضحه

لازم نیست به دکتر نشون بدی

رفتی بگو واسه تشخیص قارچ میخوام انجام بدم تا بدونن 

اگر جوابشو گرفتی برام بفرست تا ببینیم ماهیتش چیه

قربونتاگر جواب گرفتی بعدا بیا بگو چیکار کردی ❤️

عزیزم هم پزشک هم آزمایشگاه هردو گفتن احتیاجی ب نمونه نرداری نیس ‌ درماتیت دور دهانه و مقاوم ب درمان .راهکاری در این مورد داری عزیزم ؟