2777
2789

سریع یا میره قهر یااینجا نسخه جدایی واسش می‌پیچند 

زندگی خاله بازی نیست دوستان قشنگم لطفا باهر مشکلی دعوایی نزنید به راه برید قهر تا حدامکان واسه زندگیتون بجنگین واسه کسی نسخه طلاق نپیچین گلای من هرمشکلی خدایی نکرده پیش میاد منطقی حل کنید شده باصحبت تا جایی ک امکان داره تلاش کنید نتیجه بخش باشه زن وشوهرباید همو بسازن بهم عشق ومحبت بدن باهم سازش کنن خواهش میکنم  داخل تاپیکها دوستانی ک مشکل دارن نگید جداشو اول تشویق کنید بجنگه تلاش کنه واسه نجات زندگیش خم‌های چیزباجدایی حل نمیشه

لطفا بااحترام نظر بدید دوستان نسبت بهم گارد نگیرید مچکرم

در خواست دوستی نکن.....آقای نامحترم خجالت بکش....همه رو مث خودت لجن نبین همه مث تو نجس نیستن تواگرمرد بودی وسط تاپیک خانما نبودی لعنت بهت بیشرف

کاش عضو شدن تو اینجا شرایط سنی داشت و خیلی سخت میشد عضو شد.

هرچند ک به سن وسالم نیس ی وقتایی همین بزرگا از همه بچه تر میشن🤦🏻‍♀️ به دور از ی سریا البته.

//   کِـی به انداختن ِ سنگ پیاپی در آب ، ماه را میشود از حافظه ی آب گرفت !؟ //   میرسن روزای خوب🤍🌸🌱 پَرواز ۶۵۰

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حق

مممنونم عزیزم 

در خواست دوستی نکن.....آقای نامحترم خجالت بکش....همه رو مث خودت لجن نبین همه مث تو نجس نیستن تواگرمرد بودی وسط تاپیک خانما نبودی لعنت بهت بیشرف

باشه ولی آخه اینجا هر مشکلی رو نمیگن

کوچیکتریناش خیانت و جنون و بیرون کردن زن خونس!

البته منم موافقم نباید برن... باید کاری کنن که طرف سر به بیابون بذاره.

فکر میکردم میتونم همه آدمها رو نجات بدم..‌. تا اینکه متوجه شدم اونا دارن خودمم توی باتلاق غرق میکنن.
عزیزم آخه شوهرای اینجا اکثرا نرمال نیستن

عزیزم من طرف اقایون نیستم اما همیشه ک اقایون مقصرنیستن یجاهایی هم خانما مقصرن

باشه ولی آخه اینجا هر مشکلی رو نمیگنکوچیکتریناش خیانت و جنون و بیرون کردن زن خونس!البته منم موافقم ن ...

باید طرفشون روبسازن گلم 

اتفاقا اینجا خیلی میسازن طرف خائنه باهاش زندگی میکنن کتک میزنه معتاده و...

درسته گلم زن وشوهر باید همو بسازن باید مشکلاتی باهم حل کنند ینی برن قهروجدابشن خوبه

عزیزم من طرف اقایون نیستم اما همیشه ک اقایون مقصرنیستن یجاهایی هم خانما مقصرن

قبول دارم ولی بخونی تاپیکای اینطوری رو اکثرا طرف به ته رسیده که میاد اینجا حرف میزنه...شوهرایی که به هیچ رفتار و کردار بد و عجیبی نه نمیگن واقعا چاره ای نمیذارن برای آدم

کاش عضو شدن تو اینجا شرایط سنی داشت و خیلی سخت میشد عضو شد.هرچند ک به سن وسالم نیس ی وقتایی همین بزر ...

دقیقا عزیزم 

درسته گلم زن وشوهر باید همو بسازن باید مشکلاتی باهم حل کنند ینی برن قهروجدابشن خوبه

اینا نرماله یعنی؟طلاق از تحمل هررر خفتی بهتره مشکلات کوچیک قابل حله ولی اینا نه

وقتی دنیا علیه شماست‌‌؛ امن ترین مکان برای مخفی شدن «دیوانگی»است.

قبول دارم ولی بخونی تاپیکای اینطوری رو اکثرا طرف به ته رسیده که میاد اینجا حرف میزنه...شوهرایی که به ...

درسته عزیزم مردادماه باید زنا رادرک کنند بهشون احترام بدن وعشق بورزند زن ظریفه

باید طرفشون روبسازن گلم

این از حرف اونا که میگن طلاق بگیر هزاران بار مسخره تر و احمقانه تره

یه مدت مد شده بود میگفتن طلاق بگیر اینقدر همه سرزنش کردن یهو از اون ور بوم افتادین و هرچی باشه میگن همه مردا روانی و وحشی و ایدزین و عادیه!!!

آخه مگه جنون و خیانت چیزیه که خود شخص هم نه؛ یه زن بیاد بسازدش؟

لطفا همون بگو طلاق بگیر حداقل طرف شعورش میرسه این کارو نکنه عادی جلوه دادن بدبختی یا این توقعات محیرالعقلول واقعا داغونه.

فکر میکردم میتونم همه آدمها رو نجات بدم..‌. تا اینکه متوجه شدم اونا دارن خودمم توی باتلاق غرق میکنن.