2777
2789

کدومو انتخاب میکنید برا ازدواج!

یه تاپیک دیدم ک دختره یه خواستگار داشته و قبلا ازدواج کرده بود توی تاپیک خیلیا گفتن ک حاظری  با یه مطلقه ازدواج‌کنی و بهش گفتن بیشتر فکر کن!!

چرا دیدگاهتون انقد منفیه!

چرا حاظرید با یه پسر ک صدبار رل زده ولی اسم کسی توی شناسنامش نخورده ازدواج کنید ولی حاظر نیستید با کسی ک یه بار طلاق گرفته ازدواج کنید!!!

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

جفتش سمه!

چرا؟

مگه حق ازدواج ندارن؟

تیکر آروزمه .....فقط یه ماه دیگه مونده تا اون چیزی میخاامممم😍من به معجزه خدا ایمان دارم😍❤امروز؟1403/06/29یه ماه دیگه تاپیک رسیدن به آرزومو میزنممممم

ازدواج با رل داشتن خیلی فرق میکنه.

بعنوان یک مطلقه ای که با مطلقه ازدواج کرده اینو میگم

بعد چهارسال خدا تورو بهم هدیه داده قشنگم👶حلالم کن اگه تو موقعیت و جغرافیای ناامیدی با خودخواهی تصمیم گرفتم پاتو به این دنیا باز کنم🥹
اگه دختره می‌گفت من مطلقم همه میگفتن ارهه آدما فرصت دوباره برای زندگی دارن😐حالا اسی نامزدش مطلقه بو ...

اکثر زنا خیلی سختتر دل میکنن اگه طرف واقعا مشکلش جدی نباشه جدا نمیشن 

وقتی دنیا علیه شماست‌‌؛ امن ترین مکان برای مخفی شدن «دیوانگی»است.

طلاق ممکنه خدای نکرده برای هرکسی پیش بیاد ، خیلی وقتها اون دو نفر خوبن اما نه برای همدیکه، بلکه با آدم های دیگه خوشبخت ترن. 

بنظرم آدمی که جداشده اما مطمین باشیم خوبه و فقط بهرحال با اون شخص سازگار نبودن و هیچکدوم بد نبودن، بهتر از کسی هست که با خیلی دوست بوده 

اااای تصورم اینکه با مرد یا پسری که تجربه رابطه جنسی رو داشته ازدواج میکردم حالمو بد میکنه...دستهایی که بدن بکی رو لمس کرده لب هایی که لب یکی دیگه رو بوسیده و اندام جنسی که در بدن یکی دیگه شده🤢

⁦♥️⁩

ازدواج با مطلقه شرف داره ب ازدواج با کسی ک چن بار رل زده

ن اینطور نیست اون مطلقه هم بی رل نبوده که تو زندگیش از بین رلاش زن قبلیش رو انتخاب کرده و بعد طلاق هم رل دلشته صددرصد

بعد چهارسال خدا تورو بهم هدیه داده قشنگم👶حلالم کن اگه تو موقعیت و جغرافیای ناامیدی با خودخواهی تصمیم گرفتم پاتو به این دنیا باز کنم🥹
شما چرا فکر میکنی همه رل زدنها باید به ازدواج ختم بشه ؟

نه نمیگم ب ازدواج ختم بشه ولی بنظرتون او کسی ک چن بار متوالی رل زده میتونه بمونه روی یه پله!!!!هرچند دلیل طلاق باید مشخص بشه ولی میشناسم ادم‌مومن سالم و خوشرو ک قبلا طلاق گرفته و دیدگاه نسبت بهش منفیه ولی میبنی یه پسر صدبار رل زده میگن مجرده برا ازدواج دیدگاه نسبت بهش مثبته