2777
2789

بچه ها من وقتی میرم جایی و یه فامیلو میبینم کلن زبونم قفل میکنه نمیتونم درست باهاش حرف بزنم☹️

مثلا یبار رفته بودم خونه نامزدم اینا ،موقع برگشتن مادرش بهم گفت خدافظ بعد منم هول کردم گفتم بسلامت😑

بنظرشما وقتی کسی بهمون میگه نیستی کم پیدایی ،باید چی جوابشو بدیم؟

یچیزی ک قلمبه سلمبه نباشه😁

وای مام رفته بودیم خاستگاری برا داییم برگشتنی مادرزنداییم نگام کرد هول شدم گفتم سلام😂

دخترکورد😎✌🏻عشق کتاب📚💞دریمرر✨️دختر کورش✌🏻🦁☀️ ایمانی که به گیسویی بلرزد به چه ارزد؟!*وقتی تو تاپیکی نظر میدم از همه لحاظ بررسی میکنم بعد نظرمو میدم پس اگه مخالفی یا میخوای دعوا راه بندازی ریپ نزن چون در اون صورت هیچ مسئولیتی برای قهوه ای کردنت ندارم✌🏻:)

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه ینفر بهت بگه چه دماغی داری(منظورش بزرگ بودن دماغت باشه) شما چی جواب میدی

نظر لطفتونه(به تیکه) خودتونو تو ایینه میبینین ؟

دماغ داشتن خیلی بهتره تا اینکه عقل نداشته باشی (خدا از عقله تو گرفته داده به دماغ من )

اول از همه اگه روز تولدم شد و تاپیک نزدم یعنی از بین شما خوشگلا رفتم و اون دنیام 🙂دوما توی هر تاپیک که میام و نظر میدم قصد بی احترامی یا شکستن دل کسی و ندارم عزیز من اگه برداشت اشتباهی پیش اومد پوزش ❤️ سوما بیاین قبول کنیم که توی این زندگی و دنیای واقعی آدما خیلی سختی میکشن پس کاش اینجا باهم مهربون تر باشیم 🙂

وقتی کسی گفت نیستی کم پیدایی کلا هیچ توضیحی نده فقط بگو کم سعادتیم یا بگو مشتاق دیدارتون هستیم، بعد اگر باز خواست ادامه بده و بگه خوب اگر مشتاقید چرا نمیاید اونجا بگو مشغول بودم و نیومدنم عمدی نبوده، اینطوری کاملا دهنش رو میبنده 😂

اینستا پیامتونو جواب میدم ❤️ neda_banoot
من خودم خیلی زبون درازم، هنوز کسی چیزی نگفته تو پاچه م ده تا جواب دارم 😂

برادر نامزدم خیلی بی ادبه ۱۷سالشه ،همش میگه داداشم توی زن گرفتن خیلی بی‌سلیقه‌س ،منظورش اینه ک من زشتم😕

امروز داشت میگفت من دراینده برا زنم همه چی‌میخرم و فلان ،بعد من بهش گفتم تو اصلا ببین بهت زن میدن یانه

بعد اون گفت دخترا برام صف کشیدن ازهمین الان

من باید چی جوابش میدادم؟