2777
2789

سلام 

من رشتم تجربی هست ولی خب از اول کلا هنر دوست داشتم ( طراحی دوخت واقعا توش استعداد دارم و طراحی لباس می کنم ) ولی مادرم مخالف بود و نذاشت برم منتهی الان هر وقت درس می خونم یادم میوفته و وقتی بهش فکر می کنم گریم میگیره و خیلی ناراحت می شم اصلا تمرکز ندارم دیگه خسته شدم همیشه می گم کاش از اولش طراحی دوخت می خواندم الان که دوستان رو می بینم تو این رشته هستن خیلی حسرت می خورم 😔😭 به هیچ کی هم نمی تونم بگم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببین حسرت الکی نخور کلاس طراحی دوخت همیشه هست تا آخر عمرت وقت داری که بری و یاد بگیری ولی درس فقط و مدرک فقط الانه سنت که بالا بره دیگه فایده نداره قدر موقعیتتو بدون وقتای اضافه طراحی انجام بده برای اینکه خستگی درس در بره 

دو حالت داره یا تغییر رشته بده یا دانشگاهای بر اساس سوابق تحصیلی روبزن که اینجوری میتونی هر پنجتا رشترو بری ریاضی فیزیک تجربی هنر زبان انسانی

خوشحال میشم تو تاپیکایی که درباره کنکور هست تگم کنید لطفا تا بتونم به یازدهمیا و دوازدهمیا کمک کنم که به اهدافشون برسن مخصوصا رشته ریاضی فیزیک الانم هر روز تاپیک پاسخگویی به سوالات کنکوری میزارم از صبح تا شب تاپیکام رو حتما چک بکنید با تشکر

اگه قبول نمیکنه... دانشگاه آزاد برو رشته ای که میخوای

این چندسال رو چیکار کنم ؟

می دونم اگه قبول نشم همش بهم سرکوفت می زنند و مجبورم می کنم پشت کنکور بمونم .

این چندسال رو چیکار کنم ؟می دونم اگه قبول نشم همش بهم سرکوفت می زنند و مجبورم می کنم پشت کنکور بمونم ...

دهمی؟ ببین یا باید تغییر رشته بدی 

یا باید بری کلاس طراحی که وقتت رو یکم اونجوری بگذرونی 

یا باید بری دانشگاه آزاد رشته ای ک میخوای 

الآنم دارم همین کارو می کنم ولی همش فکرش تو ذهنمه

عزیز دلم اینجوری نه به تجربی میرسی نه به طراحی دوخت زرنگ باش دختر خوب دوتاشو با هم داشته باش یه روزای خاص که درست کمتره بذار برا طراحی تابستونا کلاسش برو ولی اولویت درست باشه چون تو ۳۰ سالگی میتونی بری کلاس طراحی ولی نمیتونی درسهای تجربی رو از اول بخونی الان که فرصتش هست بخون کار خدا رو چه دیدی یوقت دیدی کنکور داری پزشکی یا پرستاری قبول شدی سرت شلوغ شد 

دهمی؟ ببین یا باید تغییر رشته بدی یا باید بری کلاس طراحی که وقتت رو یکم اونجوری بگذرونی یا باید بری ...

آره ولی اگه برم کلاس طراحی به درسم لطمه نمی زنم ؟( چون مامانم فقط اینجوری راضی میشه)

من طراحی لباس خوندم اگه بخوام بهت بگم اموزشگاه بهتراز دانشگاه هست  اگه بخوایی دانشگاه بیاری فقط تهران آینده داره  من بر اساس سوابق رفتم

ولی دانشگاه بهم زیاد یاد نمیده پشیمونم کاش فرهنگیان میخوندم د  کنارش کلاس میرفتم مدرک میگرفتم

🧚‍♂️🧚‍♂️آدم فقیر مرگ بر آن واجب می‌شود مانند من  🧚‍♀️🧚‍♀️🧚‍♀️🧚‍♀️🧚‍♀️