2777
2789
عنوان

عصب کشی کردم درد دارم

77 بازدید | 16 پست

هنوز نیم ساعت نشده از تموم شدن عصب کشی

باید صبر کن دو ساعت بشه بعد مسکن بخورم

یا الان می‌تونم؟

دکتر فقط گفت هر ۸ ساعت مسکن بخور یا هر وقت درد داشتی 

الان دو ساعت نشده می‌تونم مسکن بخورم؟

میزی برای کار، کاری برای تخت، تختی برای خواب، خوابی برای جان، جانی برای مرگ، مرگی برای یاد، یادی برای سنگ، این بود زندگی؟!    حسین_پناهی 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

موقع انجام دادنش درد داشتی ؟

نه فقط اولش فکم درد داشتم که دکتر یه آمپول زد گفت فشار میاد طبیعیه 

فقط احساس فشار میکردم

میزی برای کار، کاری برای تخت، تختی برای خواب، خوابی برای جان، جانی برای مرگ، مرگی برای یاد، یادی برای سنگ، این بود زندگی؟!    حسین_پناهی 
من قبل از اینکه از سری در بیاد مسکن میخورم

به من اصلا نگفت عصب کشی نیازه وگرنه میخوردم

یهو گفت یکم به ریشه دندونت رسیده 

چون یکم با موادش شکسته بود کارش سخت تر بود

بله مشکلی نداره ولی نباید دردش اینقدر زیاد باشه

دکتر گفت طبیعه تا دو الی سه روز حتی ممکنه درد داشته باشی

دندون با موادش یکم شکسته بود 

تا احساس کردی بی حسی‌ش کم کم میخواد از بین بره مسکن بخور . گرم نگه ش دار .‌درد نگیره

پس صبر میکنم

دردشو میتونم تحمل کنم بعدش بی حسش کمتر شد می‌خورم 

دکتر سوپرایزم کرد وقتی گفت عصب کشی نیازه 

به من اصلا نگفت عصب کشی نیازه وگرنه میخوردمیهو گفت یکم به ریشه دندونت رسیده چون یکم با موادش شکسته ب ...

همین الان مسکن و آنتی بیوتیک بخور اگر دوباره درد داشتی مسکن ادامه بده 

الماسی که برش هاش بیشتره ،توی نور بیشتر میدرخشه پس از برش های روحت ناراحت نباش .
وای من یبار عصب کشی کردم ذره ای درد نداشتم یبارم رفتم پیش ی دکتر مررردمو زنده شدم از بس سوزن میکرد ت ...

فک پایین هم بود 

من همیشه فک پایینم دیر تر بی حس میشه و حتی ترمیم هم میکردم درد میگرفت

مسکن بخورید مشکلی نداره غذای سفت نجوید

ممنون از پاسخگویتون