aaesana مدیر استارتر عضویت: 1400/04/07 تعداد پست: 8333 عنوان عصب کشی کردم درد دارم 77 بازدید | 16 پست هنوز نیم ساعت نشده از تموم شدن عصب کشیباید صبر کن دو ساعت بشه بعد مسکن بخورمیا الان میتونم؟دکتر فقط گفت هر ۸ ساعت مسکن بخور یا هر وقت درد داشتی الان دو ساعت نشده میتونم مسکن بخورم؟ میزی برای کار، کاری برای تخت، تختی برای خواب، خوابی برای جان، جانی برای مرگ، مرگی برای یاد، یادی برای سنگ، این بود زندگی؟! حسین_پناهی 1403/06/28 | 19:58 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
baran6666 عضویت: 1401/03/02 تعداد پست: 13779 من قبل از اینکه از سری در بیاد مسکن میخورم الماسی که برش هاش بیشتره ،توی نور بیشتر میدرخشه پس از برش های روحت ناراحت نباش .
کاکتوس26 عضویت: 1401/09/13 تعداد پست: 3004 وای من یبار عصب کشی کردم ذره ای درد نداشتم یبارم رفتم پیش ی دکتر مررردمو زنده شدم از بس سوزن میکرد تو دندونم مسکن بخور تیکر تولد ۲سالگی دخترم
aaesana مدیر استارتر عضویت: 1400/04/07 تعداد پست: 8333 موقع انجام دادنش درد داشتی ؟ نه فقط اولش فکم درد داشتم که دکتر یه آمپول زد گفت فشار میاد طبیعیه فقط احساس فشار میکردم میزی برای کار، کاری برای تخت، تختی برای خواب، خوابی برای جان، جانی برای مرگ، مرگی برای یاد، یادی برای سنگ، این بود زندگی؟! حسین_پناهی
469mohandes عضویت: 1403/05/17 تعداد پست: 15847 بله مشکلی نداره ولی نباید دردش اینقدر زیاد باشه کاربر آقا
aaesana مدیر استارتر عضویت: 1400/04/07 تعداد پست: 8333 من قبل از اینکه از سری در بیاد مسکن میخورم به من اصلا نگفت عصب کشی نیازه وگرنه میخوردمیهو گفت یکم به ریشه دندونت رسیده چون یکم با موادش شکسته بود کارش سخت تر بود میزی برای کار، کاری برای تخت، تختی برای خواب، خوابی برای جان، جانی برای مرگ، مرگی برای یاد، یادی برای سنگ، این بود زندگی؟! حسین_پناهی
الند عضویت: 1401/01/13 تعداد پست: 5664 تا احساس کردی بی حسیش کم کم میخواد از بین بره مسکن بخور . گرم نگه ش دار .درد نگیره
aaesana مدیر استارتر عضویت: 1400/04/07 تعداد پست: 8333 بله مشکلی نداره ولی نباید دردش اینقدر زیاد باشه دکتر گفت طبیعه تا دو الی سه روز حتی ممکنه درد داشته باشیدندون با موادش یکم شکسته بود میزی برای کار، کاری برای تخت، تختی برای خواب، خوابی برای جان، جانی برای مرگ، مرگی برای یاد، یادی برای سنگ، این بود زندگی؟! حسین_پناهی
aaesana مدیر استارتر عضویت: 1400/04/07 تعداد پست: 8333 تا احساس کردی بی حسیش کم کم میخواد از بین بره مسکن بخور . گرم نگه ش دار .درد نگیره پس صبر میکنمدردشو میتونم تحمل کنم بعدش بی حسش کمتر شد میخورم دکتر سوپرایزم کرد وقتی گفت عصب کشی نیازه میزی برای کار، کاری برای تخت، تختی برای خواب، خوابی برای جان، جانی برای مرگ، مرگی برای یاد، یادی برای سنگ، این بود زندگی؟! حسین_پناهی
baran6666 عضویت: 1401/03/02 تعداد پست: 13779 به من اصلا نگفت عصب کشی نیازه وگرنه میخوردمیهو گفت یکم به ریشه دندونت رسیده چون یکم با موادش شکسته ب ... همین الان مسکن و آنتی بیوتیک بخور اگر دوباره درد داشتی مسکن ادامه بده الماسی که برش هاش بیشتره ،توی نور بیشتر میدرخشه پس از برش های روحت ناراحت نباش .
469mohandes عضویت: 1403/05/17 تعداد پست: 15847 دکتر گفت طبیعه تا دو الی سه روز حتی ممکنه درد داشته باشیدندون با موادش یکم شکسته بود مسکن بخورید مشکلی نداره غذای سفت نجوید کاربر آقا
aaesana مدیر استارتر عضویت: 1400/04/07 تعداد پست: 8333 وای من یبار عصب کشی کردم ذره ای درد نداشتم یبارم رفتم پیش ی دکتر مررردمو زنده شدم از بس سوزن میکرد ت ... فک پایین هم بود من همیشه فک پایینم دیر تر بی حس میشه و حتی ترمیم هم میکردم درد میگرفت میزی برای کار، کاری برای تخت، تختی برای خواب، خوابی برای جان، جانی برای مرگ، مرگی برای یاد، یادی برای سنگ، این بود زندگی؟! حسین_پناهی
aaesana مدیر استارتر عضویت: 1400/04/07 تعداد پست: 8333 مسکن بخورید مشکلی نداره غذای سفت نجوید ممنون از پاسخگویتون میزی برای کار، کاری برای تخت، تختی برای خواب، خوابی برای جان، جانی برای مرگ، مرگی برای یاد، یادی برای سنگ، این بود زندگی؟! حسین_پناهی