2777
2789

چند روز بود دندونام حساس شده بودن... و کدر بودن رفتم دندون پزشک عمومی گفت خمیر دندون ضد حساسیت بزن... ضدم تاثیر داشت اما حالت کدری نرفته... بعدش تو ی سایت خودم که پلاک ها باعث حساسیت دندون میشن... بد از اون امروز با ی متخصص حرف زدم... بهم گفت پلاک دندون باعث حساسیت نمیشه و تحلیل لثه داری اندازه 2.3 میلی‌لیتر.. و اگه پیوند و ارتودنسی انجام ندی خسارت جبران ناپذیری.... الان نمیدونم تحلیل لثه اصلا دارم یا نه... یا آثلا متخصص یا نه اولین متخصصی هست که این و میگه.... و منی که نه پولی دارم نه هیچی... نمیدونم چیکار کنم... چه غلطی کنم؟؟!! 😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭💔😭💔😭💔😭😭😭😭

منم تحلیل لثه دارم شدیده در حدی که کم مونده ریشه دندونم معلوم بشه بهم گفت باید پیوند بخوره که از بال ...

از بچگیم همینجوری بوده... نمیدونم واقعا چی کار کنم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بگرد.متخصصی که مربوط به لثه باشه برو.و ترجیحا استاد دانشگاه.اینای دیگه توسون پیدا میشه که می‌خوان مشتری بسازن ازت.برا خودم پیش اومده نظر چند نفر رو بگیر ولی عمومی نباشن‌تصمیم بگیر.

بگرد.متخصصی که مربوط به لثه باشه برو.و ترجیحا استاد دانشگاه.اینای دیگه توسون پیدا میشه که می‌خوان مش ...

در حد سوال پرسیدن رفتم از دو تا سوال ساده زندگیم تباح شد... ولی میدونستم صددرصد میخواد بگه تحلیل داری 

در حد سوال پرسیدن رفتم از دو تا سوال ساده زندگیم تباح شد... ولی میدونستم صددرصد میخواد بگه تحلیل دار ...

آخه کلا ی جوری بود... حالا فقط اون دندونای حساسن که پلاک دارن.. واقعا گیج شدم