2777
2789

ببخشید اسی عزیزم

خانوما کد‌ تخفیف‌ اسنپ فود۱۵۰ تومنی ندارید برای خواهرم‌ میخوام🥺

فالگیر: موهاش مشکیه دوتا هم چشم داره  دختر: واااااااااای این که همه چیو میدونهههه                                                                                                                    نفهمیدم اینجا که هستم تقدیر منه یا تقصیر من💔

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فیلم آرزوهای زمین 

مال لرستانه و فقط لرها متوجه میشن که چی میگن بازیگراش

من خودم خیلی گریه کردم🫠

یه دختریه توی روستا عاشق چوپون بی کس و کارشون میشه و ...

خدایا شکرت،ازت میخوام همیشه مراقب عزیزانم باشی سپردمشون به خودت فقط🌸🌸

اینو دیدیم مامانم گریه کرد

منم خیلی باش گریه کردم و دوست ندارم دیگه هرگز ببینم

👈من 👉 آدمی هستم ک اخلاقمو با شعور طرف ست میکنم 🚫پس🚫 اگه یه وقت از اخلاقم ناراحت شدی یه نگاه به شعورت بنداز✌️
فیلم آرزوهای زمین مال لرستانه و فقط لرها متوجه میشن که چی میگن بازیگراشمن خودم خیلی گریه کردم🫠یه دخ ...

لری یعنی بختیاری ها هم.متوجه میشن یا نه؟ 

زیر نویس نداره؟

کسی قدر دل پاک مونه هرگز نمی دونه مو "موسی" هم ِبشُم "آسیه" از "آبُم" نمی گیره.نِفهمید و نمیفهمن مُنو درد مونه اینجا مو خط دکترُم خالو کسی قابُم نمی گیره 🍀

لری یعنی بختیاری ها هم.متوجه میشن یا نه؟ زیر نویس نداره؟

فکر نکنم ولی اگر میخوای چند دقیقه اولو ببین شاید متوجه شدی 

مثل فیلم نامزدی واقعا غمگینه 

من بیشتر فیلمای قدیمی و تاریخی رو میبینم🙃

برای همین خیلی خوشم اومد

خدایا شکرت،ازت میخوام همیشه مراقب عزیزانم باشی سپردمشون به خودت فقط🌸🌸