2777
2789
عنوان

تاپیک طلا 😅😅

85 بازدید | 3 پست

طلا داشتن خوبه و پس انداز به هر حال همه دوست دارن ولی تو زندگی بنا به دلایلی باید گذشت ازش مثل خیلی از خانوما که تو گرفتاری میفروشن...

منم داشتم فروختم انشاله بعدا اگه قسمت باشه میخرم..

ولی میخوام یه چیزی بهتوت بگم شما که حس میکنید شوهرتون با طلا خریدن خیلی بهتون ارزش میده و کسی که طلا نداره لابد شوهرش دوسش نداره حتما فیلم ملی و راه های نرفته اش رو ببینید🤣🤣

پسر ادم خسیسی نبود و کلی خرج میکرد برای زنش و چیزی کم نمیذاشت ولی چون مریضی روانی داشت مدام زنشو میزد و تحقیرش میکردو اخر سرم نزدیک بود بکشه زنش رو...کلا زنشو ادم حساب نمیکرد...

پس دوست داشتن رو رو معیار طلا یا کلا خرج کردن برای زن نسنجید...

شاید من از یه تفریح دو نفره خیلی ساده که با شوهرم میرم خوشحال تر باشم تا گرفتن هدیه گرون قیمت...مهم اون حال و حس خوبه..

من چرا از طلا خوشم نمیاد؟؟    

واقعا واسه خودمم عجیبه به هیچ طلایی علاقه ندارم

یه مرد که پولدار میشه، احساس می کنه به زنان بیشتری نیاز داره؛ اما... یه زن که پولدار میشه، احساس می کنه به هیچ مردی نیاز نداره‌...!

من چرا از طلا خوشم نمیاد؟؟ واقعا واسه خودمم عجیبه به هیچ طلایی علاقه ندارم

بخدا منم زمانی که داشتمشون نمینداختم شاید سالی یکبار عروسی میرفتیم ... در حالت عادی اصلا نمیتونم دستن باشه😅

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من چرا از طلا خوشم نمیاد؟؟ واقعا واسه خودمم عجیبه به هیچ طلایی علاقه ندارم

منم بچه بودم همین جوری بودم🫠مامانم با لگد میبردم طلا فروشی الان من به زور مامانمو میبرم طلا فروشی😂 حالا چیز درست حسابی نمیخرما ولی پولارو جمع میکنم در حد یک گرم نیم گرم طلا میخرم که خیلییی روحیمو خوب کرده😁

....💖!