2777
2789
دلیل رد شدنتون وی بود؟بیشتر چی میخوان از هنرجوها؟

همه چی رو میخوان 

پارک دوبل 

ایست و خروج

دو ی فرمان

دور دوفرمون

کجا ها ممنوع راهنما زدن خلاصه هر انچه ک فکرشو بکنی

دلیل رد شدنتون وی بود؟بیشتر چی میخوان از هنرجوها؟

از من دور دو فرمون و دوبل و دنده عقب گرفت من یه دفعه خاموش کردم دنده عقبم یه تیر چراغ برق بود خیلی مسلط نبودم داشتم میخوردم بش😄

با هم فرق دارن افسرها این یکی نه چراغ راهنما واسش مهم بود نه صکادرت این دفعه تمرین کردم راحت با ماشین خودمون میرم نمیدونم فردا صبح چه شود🤤

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببخشید شما چجوری دوبل میگیرید؟ روشتون چیه؟

من اول آینه رو میرسونم به وسط ماشین کناری بعد فرمون قفل میکنم سمت راست میرم عقب تا چراغ عقب بیفته روی دستگیره شاگرد بعد قفل میکنم به چپ

تو گوگل سرچ کن یا از بازار نرم افزار دان کن عالین

چی دانلود کنم اسم برنامه شو میگید بی زحمت

من ی مادرم ی زن که تمام دغدغه اش بچه اش امیدوارم هیچ پدرومادری امتحان نشه  الهم صل ال محمدوال محمد و عجل فرجهم

از من دور دو فرمون و دوبل و دنده عقب گرفت من یه دفعه خاموش کردم دنده عقبم یه تیر چراغ برق بود خیلی م ...

منم با ماشین خودمو رانندگی میکنم ولی موقع امتحان جای ی خطا هم نداری سری ب انی 

شما امتحان دادی؟ یعنی دیگه نیاز به خوندن کتاب نیست؟

ببین اسمشو یادم نیس دقیق تو بازار بزن آیین نامه یکی دوتا بیشترین دانلود داشتن اونارو خوندم تو روبیکا یه عالمه کانال سواله من کتاب نخوندم

منم با ماشین خودمو رانندگی میکنم ولی موقع امتحان جای ی خطا هم نداری سری ب انی

اره 😪 احساس میکنم صبحم میفتم🤣

ولی خب استرس نداشته باش تلاشتو بکن بالاخره همه رو قبول میکنن... اتفاق خاصی که نمیفته فقط به کسی نگو ازمون داری بیشتر واس خاطر بقیش آدم استرس داره... تو ذهنت تمرین کن امادگیت بیشتر میشه انشاالله که قبول میشی فردا عزیزم