2777
2789
عنوان

داره از خونه بیرونم میکنه

191 بازدید | 10 پست

چن وقت دیگه عروسیمه 

نامادریم  از وقتی ازدواج کردم باهام چپ افتاده هرچی میخرم هرکاری میکنم ناراحت میشه جنگ میندازه نمیزاره شوهرم بیاد اینجا حتی برای مهمون شدن ت روی اون خوبه ولی بعد از اینکه میره بهم بد بیراه میگه یا قیافه میگیره 

امروز بهم یه عالمه نفرین کرد گفت ایشالا زندگیت سیاه شهو چیزای دیگ گفت چرا گورتو گم نمیکنی بری از اینجا 

تروخدا کمکم کنید چیکار کنم کجا برم به کی بگم دردمو‌😞

یا جوادا لائمه ادرکنی ❤️مطمنم بزودی معجزه میشه خدایا کمکم کن خدایا تو اگه بخای میشه خدایا امیدم به دستای خودته

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم فعلا یکجور تحملش کن بعد عروسی از شرش راحت میشی

بیا به جرم عاشقی بکش منو نرو 💔نگاه کن این آن نحیف و زار و خسته رو 💔تو رو به جون خاطرات خودمون بمون 💔...بیا و راحتم کن از نگاه آدما ... نذار بگیر دامنم رو آه آدما 💔بگو چرا باید بسوزه لحظه های من بخاطر نگاه اشتباه آدم ها 

حتما شوهر خوبی میکنی زورش گرفته

اره شوهرم بد نیست 😞

یا جوادا لائمه ادرکنی ❤️مطمنم بزودی معجزه میشه خدایا کمکم کن خدایا تو اگه بخای میشه خدایا امیدم به دستای خودته

شما هوی نامادری ات هستی چون پدرت بهت عشق می ورزد

چندین ساله حتی پدرمو بغلم نکردم 😞ب محبتش حسرتم 

چندین ساله حتی پدرمو بغلم نکردم 😞ب محبتش حسرتم

خوبی هایی داری که اون بهت حسادت می کنه 

شوهر خوب و مهربونی داری 

و با پدرت مقایسه می کنه 

چندساله هستش نامادری ات 

فرزند هم داره 

پدرت چندساله بوده که با این خانم چطور آشنا شده و باهم ازدواج کردند 

سلام کاربران دوست داشتنی نی نی سایت 
خوبی هایی داری که اون بهت حسادت می کنه شوهر خوب و مهربونی داری و با پدرت مقایسه می کنه چندساله هستش ...

اره امروز پدرم داشت خدارو شکر میکرد ک من بالاخره ب اسایش میرسمو‌زندگی خوبی پیدا میکنم قیافش کج شد همش درای خونرو میکوبید اخرم اومد از جام بلندم کرد گفت اینجا نشین 

خودشو کلن با من مقایسع میکنه ۴۵ سالشه اره یه بچه داره از پدرم

پدرم پنج سالگی باهاش ازدواج کرد بچه بودم یکم باهام خوب بود ولی از وقتی ازدواج کردم همش جنگ و دعواست 

اره امروز پدرم داشت خدارو شکر میکرد ک من بالاخره ب اسایش میرسمو‌زندگی خوبی پیدا میکنم قیافش کج شد هم ...

حسود هرگز نیاسود 

احترام پدر را داشته باشه 

که هزاران پاداش  را برای شما خواهند نوشت 

سعی کن سیاست به خرج بدی 

بچه چند سالشه 

پسر هستش یا دختر 

ارتباطش با پدر و شما چطور هستش 

سلام کاربران دوست داشتنی نی نی سایت