2777
2789

چرا حس میکنم تغییر کردی.. تغیری کردی؟ کاری کردی؟ 

میتونه منظور داشته باشه 

من حس کردم خواست بهم بفهمونه ک بهم توجه میکنه متوجه تغییر میشه.. 

یا نه؟ 

ب نطرتون چی؟ 

"سوداد"نوعی حالت روحی و حس نوستالژی، اندوه، دل‌تنگی و دل‌گرفتگی از نبودن فرد یا متعلقی است که دیگر احتمالاً هیچ‌گاه برنخواهد گشت.💔

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ببین به نظر من شما چیزی نگو چون من این قضیه برای خودم اتفاق افتاد وقتی که دانشگاه می‌رفتم یه پسری بود خیلی حواسش به من بود مثلاً اگه یکی بهم یه چیزی می‌گفتش مثلاً جوابشو می‌داد یا چون فامیلیامون حروف اولش عین همدیگه بود پشت همدیگه می‌شستیم توی امتحانا تا وقتی که من امتحانمو نمی‌دادم تموم نمی‌شد نمی‌رفت بیرون سعی می‌کرد به من تقلب برسونه و از این چیزا بعد یکی دو تا از بچه‌ها به من گفته بودن که این آدم تو رو دوست داره ولی خب من همیشه می‌خندیدم می‌گفتم نه اصلاً همچین چیزی نیست چون خب من متاهل بودم و همه بچه‌های دانشکده اینو می‌دونستن و مورد دیگه اینکه از من دو سال کوچیک‌تر بود که و سه سال پیش با اینکه مثلاً ۵ ۶ سال پیش دانشکده تموم شده بود از طریق اینستا تو فالوورام درخواست داده بود و اون موقع به من گفتم معذرت خواهی کرد گفت من نمی‌دونستم متاهل بودی و خیلی دوست داشتم معذرت خواهی کرد و اینا برای همین میگم شما هم نگو امکانش هستش که طرف خودش بیاد بهت بگه ولی شما اگر بگی حتی اگه دوستتم داشته باشه امکان داره بگه نه شما اشتباه برداشت کردی و از اینجور چیزا

وقتی پیام دادی و جوابتوندادم بدون ترجیح دادم بامغززنگ زده ات  بحث نکنم چون فهمیدم با خوک نمیشه کشتی گرفت پس پیام ات بی جواب موند بدون از چیه ...
خب چرا نمیاد بگه دوست داره اه

اخه نمیشه میدونی.... 

مدیرمه 

ولی خیلی تابلوئه رفتاراش خیلی ب من این احساسو داد ک خوشش میاد ازم، امیدوارم اشتباه باشه حسم

"سوداد"نوعی حالت روحی و حس نوستالژی، اندوه، دل‌تنگی و دل‌گرفتگی از نبودن فرد یا متعلقی است که دیگر احتمالاً هیچ‌گاه برنخواهد گشت.💔
دقیقا مث منچنین حرفایی میزنه ولی پیشنهاد نمیده نمیدونم چشههههه

این نمیشه واقعا.... 

نمیدونم شاید بعدا شد 

خب این کی هس چ نسبتی داره

مدیرمه

میخواد مخ بزنه و بعدشم خدا میدونه چه نقشه ای برات کشیده

منم همین احساسو دارم ولی امیدوارم اشتباه باشه حسم

ببین به نظر من شما چیزی نگو چون من این قضیه برای خودم اتفاق افتاد وقتی که دانشگاه می‌رفتم یه پسری بو ...

ن من ک اصلاااانمیتونم بگم 

مدیرمه خیلی باهاش خشک و جدی برخورد میکنم ولی میترسم اگواقعا خوشش بیاد چی

ن من ک اصلاااانمیتونم بگم مدیرمه خیلی باهاش خشک و جدی برخورد میکنم ولی میترسم اگواقعا خوشش بیاد چی

ببین اگه مجرده شما هم مجردی خوب چه اشکالی داره میاد بهت میگه ولی اگه یکی از دو طرف متاهل هستید به نظر من خیلی رفتارتو باهاش سرسنگین بکن من توی دانشکده همه می‌دونستن متاهلم این پسر ترم بعدیش به ما اضافه شد نمی‌دونست من متاهلم و خب چون من احساس می‌کردم که همه می‌دونن با همه خیلی رفتارم خوب بود نه اینکه بگی مثلاً رفتار خیلی راحتی داشتم نه ولی با همه خیلی مهربون و خوب بودم که این فکر کرده بود مثلاً من مجردم و یه احساسی بین خودش شکل گرفته بود شما هم به نظر من اگر می‌بینی اون متاهله یا شما متاهلی به نظر من خیلی رفتارتو باهاش سرسنگین‌تر بکن و اینکه اگر شرایطشو داری و چیز بیشتری احساس کردی کارتو عوض کن

وقتی پیام دادی و جوابتوندادم بدون ترجیح دادم بامغززنگ زده ات  بحث نکنم چون فهمیدم با خوک نمیشه کشتی گرفت پس پیام ات بی جواب موند بدون از چیه ...
مدیرمه

عزیزم بنظرم خودتو با چیز دیگه سرگرم کن و ب حرفو برخوردای بقیه مخصوصا مردا فکر نکن اینا همش توهم از کمبود محبته بعد میفهمی هیچ نبوده و تو الکی درگیر بودی وگرنه زودتر از اینا بهت میگفت حسشو

کاربری دست دو نفره منو خواهریم(دوستم)🥰