2777
2789
عنوان

موی کوتاه و وز😭😭😭

743 بازدید | 14 پست

سلام

من موهام  رو دکلره کردم  و وز شده حسابی شکننده هم شده خیلی هم بلند. نیس

دلم موی صاف و بلند میخواد پول کراتین کردن هم ندارم

از چ شامپو. و. ماسک مویی استفاده کنم نرم و صاف بشه؟

برای بلند شدنش اکستنشن خوبه انجام بدم؟

خدایا راهی نمیبینم😭کمکم کن

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من اينارو زدم عين روز اول شد و موهامم هم سوخته بود و هم وز بود و كوتاهم مرده بودم الان تا كمر هس و خيلي نرم لطيف و صاف اينارو خريدني روش مصرفشم ميگن بهت

باقي من است او😍💋💕🤵🏻

سلام من متخصص كار با مواد هستم و توضيحاتي كه ميدم كاملا علمي و تجربي هستش، موهاتونو بوتاكس كنين تو حداقل سه جلسه و حداكثر ٦ جلسه موهاتون احيا ميشه فاصله سه جلسه اول ٧-١٠ روز و جلسات بعدي اگه نياز باشه ١٥-٣٠ روزه بستگي به ميزان اسيب ديدگي موهاتون داره 

اگه دنبال درمان خانگي هستين و هزينه اش براتون مهم نيست از شامپو و ماسك موي طلايي رنگ ابسولوت ريپير لورال پروفشنال استفاده كنين شامپو تقريبا ٤٠ تومن و ماسك ٨٥ تومنه و اگه به نظرتون گرون هستش از شامپو جوجوبا ٢٥ تومن و ماسك كراتين با نوار بنفش ٣٠ تومني يا ماسك جوجوبا ٣٠ تومني لولن استفاده كنين

اين پيج اينستاگرام من هستش اگه بازم سوالي داشتين من در خدمتم 

Rosha.hairr