سلام من هرکار میکنم تون بخرم نمیدونم چکار کنم رفتم تو گوگل خوندم میگن واریز ریال به حساب بعد تبدیل به تون کنیم و...اما هرکار میکنم تو صرافی نوبیتکس واریز میزنه نامعتبره
بعد از قسمت بازار برید تون کوین به تومان رو انتخاب کنید هر قدر نیاز داشتید بخرید
بعد برید قسمت کیف پول ها کیف تون موین رو انتهاب کنید و برداشت بزنید به مقصد مورد نظر مثل تونکیپر
مرد،اونقدر فروتن هستم که بدونم از هیچکس بالاتر نیستم اما اونقدر عاقل هستم که بدونم با بقیه فرق دارم. عاشق حیوانات،عاشق بازار های مالی (فارکس،بورس،ارز دیجیتال،طلای آب شده)عاشق کامپیوتر،شهریوری درونگرا،مغرور،از خود راضی، لجباز و یک دنده،کینه ای
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
مرد،اونقدر فروتن هستم که بدونم از هیچکس بالاتر نیستم اما اونقدر عاقل هستم که بدونم با بقیه فرق دارم. عاشق حیوانات،عاشق بازار های مالی (فارکس،بورس،ارز دیجیتال،طلای آب شده)عاشق کامپیوتر،شهریوری درونگرا،مغرور،از خود راضی، لجباز و یک دنده،کینه ای
احراز هویت کردم سطح اول شد اما تو سطح دوم مونده هنوز بعد چن ساعت تایید نشد،کارت بانکی هم انجام دادم اما برای واریز ریالی میزنه نامعتبر،به نظرتون چکار کنم
احراز هویت کردم سطح اول شد اما تو سطح دوم مونده هنوز بعد چن ساعت تایید نشد،کارت بانکی هم انجام دادم ...
یا پشتیبانی حرف یزنید
ببخشید پشتیبانی که اصلا درست جواب نمیده رفتم اکسکونو نصب کردم،احراز هویت کردم اما نه عکس مدارکم نمیخ ...
برای راکی رابت یا همستر یا هر چیز دیگه ای باید تون کیپر نصب کنید که از طریق نوبیتکس یا اکسکوینو یا هر صرافی دیگه ای تون کوین بخرید و تون کیپر نصب کنید و تون کوین رو به تون کیپر انتقال بدید تا راکی رابیت وصل شه به تون کیپر
در نوبیتکس اول حساب ریالیتون رو شارژ کنیدبعد از قسمت بازار برید تون کوین به تومان رو انتخاب کنید هر ...
سلام ببخشید من از صبح تا حالا هنوز نشده،موقع برداشت تون ،به تونکیپر همش میزنه در حال بررسی چه غلطی کردم پول دادم اما هنوز تون به تونکیپر نفرستادن بقیه مراحلم مونده،چکار کنم صرافیم نوبیتکس که نشد اومدم صرافی اکسکوینو نصب کردم اینم جد وآبادمو آورد جلو چشمم هنوز تموم نکردم
سلام ببخشید من از صبح تا حالا هنوز نشده،موقع برداشت تون ،به تونکیپر همش میزنه در حال بررسی چه غلطی ک ...
مشکل احراز هویت دارید فکر کنم
باید از پشتیبانی کمک بخواید و دقیق متوجه بشید که چی میگه و مشکل چیه
پرسیدم میگن تا ۷۲ساعت نمیشه برداشت بکنی،گفتم میخوام انتقال بدم به تون کیپر راکی رابیت تا امروز وقت ...
به خاطر قوانین بانک مرکزی هست که ممکنه تا ۷۲ ساعت طول بکشه
یه کار. یگه میتونید کنید
به کسی که ارز تون داره هزینشو بدید که انتقال بده به تون کیپ. شما