2777
2789

ببینید من یه دختر 15ماهه دارم چند وقت پیش شوهرم می‌گفت اگه بشه یعنی اگه جایی قبول کنن بچه رو مثلا هفته ای دو سه بار بچه رو ببری مهد با بچه ها بازی کنه 

کلاس مثل بقیه بچه ها نباشه و خودمم برم باهاش چون تک بچس ویکی دوروبرمون کسی نیس بچه اونجا بازی کنه 

حالا به سرم زده برم خودمم برم مربی شم مدرک زبان دارم آخه

بعد بچمم پیشم باشه این طوری هم من پیششم هم کار میکنم هم بچم اونجا بازی می‌کنه واز تنهایی درمیاد و زودتر صحبت هم میکنه

خدایا شکرت که آرزوم رو برآورده کردی و من شدم مامان کوچولو یه فرشته 🥺🥰خدایاشکرت که یکی از قشنگ ترین فرشته هاتو دادی به من 🤲ازت میخوام به همه منتظرها از این فرشته های گل و زیبا بدی...الهی آمین⚘ تاریخی که فهمیدم تو قراره بیای پیشم ۱۴۰۱/۷/۹😍تاریخی که اومدی پیشم۱۴۰۲/۲/۳۰ تاریخ ۱۴۰۳/۳/۲۵آزمایش دادم ببینم یه فرشته دیگه دارم یانه🥺😂جوابو همینجا خدمت سروران نی نی سایت اعلام میکنم...دوستان.یاران و‌همراهان همیشگی عرضم به حضور شماکه جواب منفی بود😂😔

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلی‌ خوبه

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              
خوبه ولی فکر نکنم مربی شدن به همین راحتی باشه

قبلا صحبت کردم قبولم کردن منتها خونمون عوض کردیم مسیرم دور شد نرفتم

خدایا شکرت که آرزوم رو برآورده کردی و من شدم مامان کوچولو یه فرشته 🥺🥰خدایاشکرت که یکی از قشنگ ترین فرشته هاتو دادی به من 🤲ازت میخوام به همه منتظرها از این فرشته های گل و زیبا بدی...الهی آمین⚘ تاریخی که فهمیدم تو قراره بیای پیشم ۱۴۰۱/۷/۹😍تاریخی که اومدی پیشم۱۴۰۲/۲/۳۰ تاریخ ۱۴۰۳/۳/۲۵آزمایش دادم ببینم یه فرشته دیگه دارم یانه🥺😂جوابو همینجا خدمت سروران نی نی سایت اعلام میکنم...دوستان.یاران و‌همراهان همیشگی عرضم به حضور شماکه جواب منفی بود😂😔

خوبه اگه زیاد رو بچه حساس نیستی .چون هنوز کوچیکه و اینکه فصل پاییز وزمستون هوا سرد میشه وانواع بیماریای ویروسی .

بعدم بچه ت پیشت باشه دست و پاگیرت میشه نمیتونی کار کنی اکثر جاها قبول نمیکنن با بچه

خوبه فقط مهد خوب پیداکن

اره محله خوبی هستیم و خدایی مهدا ی درجه یک هم دورمون زیاده اگه بشه عاالی میشه

خوبه اگه زیاد رو بچه حساس نیستی .چون هنوز کوچیکه و اینکه فصل پاییز وزمستون هوا سرد میشه وانواع بیمار ...

اره راست میگی اینو

اینم هست ولی خب هنوز صحبت نکردم با جایی 

من میخواستم برم مدرک مربی مهد یا پیش دبستانی بگیرم ولی تحقیق کردم دیدم حقوقش کمه. نهایت ماهی ۲ تومن بعد اگه ۲ سال بگذره حقوقت میشه ۵ الی ۶ تومن.

فکر کن برم با بچه ها سروکله بزنم و هر کدومشون یه سازی بزنن بعد تازه یه مسئولیت رو دوشته ک هی باید مواظب باشی ک بچه ها باهم دعوا نکنن و گریه نکنن و نخورن زمین و....

بعد حقوقت ماهی ۲ تومن...

واقعا ب دردسرش نمی ارزه.

محتاج صلوات شمام(لطفا منو یک صلوات مهمون کنید)❤
فکر کن باید همه جوره جوابگو خانواده ها باشی ک چرا بچم ال شد بل شد.من ک ب کل منصرف شدم.

نه مربی تمام وقت نمیشم 

فقط برای زبان