2777
2789
۱۹

به بابات نگو ولی تتو هم نزن الان

چن ماه طرح و قسمتی که تو ذهنت هست رو هی فک کن بهش اگه پشیمون نشدی بزن. 

هنرمند ترین کاربری ک دیدی🗿                                      اگه درمورد اسمم نظر دادی تبریک میگم اولین نفر و قطعا آخرین نفر نیستی! 😁                                                     Atheist  

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خوشحالت والا بابای من میگه هرکاری میخوای بکن ولی مامانم سختگیره دوست ندارمم =)

من باید بگم خوشبحالت مهم باباته که راضیه 

بجز استارتر ریپلای نکنید حوصله دعوا ندارم 
۱۹

کجا میخوای بزنی؟

اگه کوچولو میخوای بزنی برو بزن دیگه تو عمل انجام شده قرار میگیره

الان چون خودت دختر بزرگ و مستقلی هستی این پیشنهادو دادم چون دیگه خودت باید برای خودت تصمیم بگیری

اما سعی کن عاقلانه و خوب برای لحظه لحظه های زندگیت تصمیم گیری کنی حتی برای چیزای خیلی کوچیک که در آینده به خودت افتخار کنی و از خودت راضی باشی

کجا میخوای بزنی؟اگه کوچولو میخوای بزنی برو بزن دیگه تو عمل انجام شده قرار میگیرهالان چون خودت دختر ب ...

پایین آرنج بابا به انگلیسی(Dad)  همین 

چه کلمه‌ای که پدر رو زجر میده اما اصرار به زدنش داری جور دیگه خوشحالش کن. چقدر بچه ای و بی منطق

بسه دیگه چقد راحت به این و اون توهین میکنی

هنرمند ترین کاربری ک دیدی🗿                                      اگه درمورد اسمم نظر دادی تبریک میگم اولین نفر و قطعا آخرین نفر نیستی! 😁                                                     Atheist  

بهش گفتی به بابات اینو میخوای بزنی؟باید دوست داشته باشه که اثر انگشت مامان باباتم جالب میشه

نههه اصلا گوش نمیده بهونه های الکی نیاره میگم چون دخترم نباید بزنم میگه برای پسرام بده