2777
2789
عنوان

مهمون داری من

176 بازدید | 13 پست

کلا تو خونم رفت و آمد زیاده. مهمون حبیب خداست. هرکی ک میاد تو خونم براش سنگ تموم میزارم. انواع غذا و دسر، لبخند از لبام پاک نمیشه، اسباب بازی و خوراکی بچها جدا. 

یه جاهایی آدم خسته میشه. خواهر شوهرام میان خونم یه هفته یه هفته. از صبح تا ظهر تدارک ناهار میبینم، اونم با یه دختر یکساله نق نقو، ظهر تا شبم تدارک شام. توقع داشتم حداقل تو ظرف شستن کمکم کنه. یا بگه خواهر بچتو بده من نگهدارم برات :) 

تازه غیر مستقیم کلی تیکه میندازن بهم ولی من بخاطر شوهرم صبوری میکنم و با لبخند می‌گذرم ازشون. 

چرا بعضیا انقد دل شکستن براشون راحته اونوقت من... 

اصلا خودتو دوست داری!!!!؟؟؟؟ 😐🙄

وقتی خداوند شبان من است از که بترسم🕊🎚⛪ای پدر ما که در آسمانی......نام تو مقدس باد.پادشاهی  تو بیاید،اراده ی تو آنچنان که در آسمان است در زمین نیز جاری شود.نان کفافه ی مارا امروز بده،قرض های ما را برما ببخش.....چنان که ما نیز قرض داران خود را میبخشیم.مارا در آزمایش نیاور،بلکه از شریر رهایی ده.زیرا پادشاهی و قوت جلال تا ابد از آن توست.آمین✝️📿برای آنها که شما را آزار میدهند،دعای خیر نمایید متی۴۵:۵(اولین کاربری ۱۳۹۶)مسیحی آریایی هستم، مستدام باد ایران کوروش.

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مجبوری دعوتشون کنی؟ درسته مهمون حبیب خداست ولی نباید نمک نشناس باشن که بخوای خودتو اذیت کنی خوده خدا ...

من ک دعوت نمیکنم، خودشون از شهر خودشون بلند میشن میان 

چیزهایی که شما گفتید رو حسن نمیبینم 

اینکه برای کسی که بهت احترام نمیذاره یا رسم تشکر و مهمانی رفتن رو بلد نیست از خودتون میگذرید،  نشانه ی خوب بودن کار شما نیست 

نشانه ضعیف بودن و ترجیح دادن بقیه به خودتون هست 

همیشه یادتون باشه خوبی که از حد بگذرد نادان خیال بد کند 

همین الان هم لطف شما شده وظیفه و به این راحتی نمیتونی از مشکلی که برای خودت درست کردی راحت بشی 

شاید هم نظر نباشیم ، ولی هم وطنیم، هم جنسیم، و شاید همدرد پس همدیگر رو با احترام بدرقه کنیم.                                         
من خیلی وقته خودمو یادم رفته

پس چه توقعی از اطرافیان داری عزیزدلم💔

هر وقت خودتو دوست داشتی و برای خودت اخترام قایل بودی، بقیه هم یواش یواش یاد میگیرن بهت احترام بزارن و برات ارزش قایل بشند

وقتی خداوند شبان من است از که بترسم🕊🎚⛪ای پدر ما که در آسمانی......نام تو مقدس باد.پادشاهی  تو بیاید،اراده ی تو آنچنان که در آسمان است در زمین نیز جاری شود.نان کفافه ی مارا امروز بده،قرض های ما را برما ببخش.....چنان که ما نیز قرض داران خود را میبخشیم.مارا در آزمایش نیاور،بلکه از شریر رهایی ده.زیرا پادشاهی و قوت جلال تا ابد از آن توست.آمین✝️📿برای آنها که شما را آزار میدهند،دعای خیر نمایید متی۴۵:۵(اولین کاربری ۱۳۹۶)مسیحی آریایی هستم، مستدام باد ایران کوروش.