2777
2789
عنوان

بنظرتون این لباس و گرون گرفتم عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 958 بازدید | 57 پست
فوق العاده شیکه و قیمتشم همینهمشابه این کارا جنس ضعیف هست که ارزون ترهاما این معلومه جنسش عالیهمبارک ...

واااای مرسی، چقدر روحیه گرفتم😅😘😘♥️

برای خانه کوچک همسایه ات، چراغ آرزو کن💡قطعا حوالی خانه ات روشنتر خواهد شد🌟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من خیاطم خب ولی شمایی ک الگو کشی نمیتونید رو برکنید یکمم سلیقه خرج کنید کلاسم بزارید جلو خونواده شوه ...

میدونن من از این کارا بلد نیستم😅

بِرنده

عزیزم ناراحت نشو از حرقم ولی برند و این چیزا برای ما بزرگاس بچه ک دم و دقیقه دلش یچی میخواد ک مهم نیست براش برند بخرید یا نه بقیه پولشو بدی یچی دیگه بخری بیشتر حال میده 

مبارک دیخترت باشه ب خوشی استفاده کنه

میدونن من از این کارا بلد نیستم😅

امتحان کن ضرر نمیکنید از روی یه لباسش ک تو تنش خوب وایمسته و زیاد کهنه نشده برش بزن تو انقدر پول میدی واسه یه سارافون یه ۲۰۰ بدی یه متر پارچه بخری امتحان کنی ک چیزی نمیشه یه بلوز تو خونگی بدوز برای امتحان کم کم جلو برو بهترش بدوز

عزیزم ناراحت نشو از حرقم ولی برند و این چیزا برای ما بزرگاس بچه ک دم و دقیقه دلش یچی میخواد ک مهم نی ...

آره عزیزم، می دونم. من خودمم همین عقیده رو دارم. الان همین لباس، سال دیگه تنش نمی شه. منظورم اینه چون برنده این قیمت داد. ماهم مسافرت بودیم فرصت نکردم بگردم دنبال لباس، دیشب دیگه عجله ای مجبور شدم بخرم. فردا عروسیه، هیچ کاری نکردم

بِرنده

من خودم اکثرا کارهای بچه هام از یه مغازه خاص میخرم و همه کارهاش چین درجه یک هست گرون واسه همین جنس از عکس هم متوجه میشم 

ببخشید که میگم جنسش خوب هست ولی برند نیست اگه واقعا برند باشه که زیر ۵ نیست 

۹۹ درصد کارهای ایران که به اسم مارکهای معتبر فروش میره چین درجه ۱ گلم

امتحان کن ضرر نمیکنید از روی یه لباسش ک تو تنش خوب وایمسته و زیاد کهنه نشده برش بزن تو انقدر پول مید ...

راستش به خیاطی علاقه ندارم. و به شدت بی استعدادم تو این قضیه. وگرنه کلاسش و می رفتم یاد می گرفتم، خودم بدوزم. واقعا قیمت لباسا مخصوصا لباس بچه، وحشتناکه

اینجوری خیلی به صرفه تره. بنظرم مادرا باید بلد باشن. لباس بچه خیلی گرونه

اره دختر بچه مخصوصا یکم بلد باشی میتونی کلی لباس براش بدوزی 

من پسر بچه دارم والا هیچی نمیتونم بدوزم براش نهایت برا خودم میدوزم

از ی جایی ب بعد آدم هم عاقل میشه هم مهر و محبتش روجا اینکه  پای آدما حروم کنه نثار پای گربه،سگ ها و گلدوناش میکنه.بدون توقع و ب دور از هر آسیبی