همسر قبلی شوهرم فوت شدن و دو تا پسر تو این دنیا از خودش باقی گذاشت و رفت..اولین روزی که رفت کلاس اول من کنارش بودم و همون روز هم حالم گرفته بود و امروز که باز کنارشم منتها پایه هفتم و حسن جوانه ها ☺️☺️😘همش تو فکرشم.. قطعا خیلی دوست داشت بود و الان کنار پسرش بود..ولی بازم خدارو هزار بار شکر که من هستم.. هر چند جای مادرش رو قطعا نمیگیرم..اما با همه وجودم عاشقانه و مادرانه پسرامو دوست دارم..لطفا برای شادی روحش صلوات بفرستید و دعا کنید منم مادر خوبی باشم..
Jujeh_tala سابق هستم. کاربری ده سالم به خاطر ... تعلیق شد،😔
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
یه بچه توی فامیل نزدیک داریم مادرش فوت کرده پدرش هنوز ازدواج نکرده با دل پاکت دعا کن اگه بعداً تصمیم به ازدواج گرفت خدا یه آدم خوشقلب مثل خودتون سر راهشون بذاره بچه اذیت نشه 🥺
😍 خانوم معلم آینده 📚👩🏻🏫 🌱 معــــجــــزه کــــن ؛ صـــبــر مــــرا ... `` و من یَتَوَکل الله`` متاهل و صد البته متعهد 😌🌱 💫 من یه اسفندی ام 🌨️ مغرور ، جذاب ، لجباز 💫
😍 خانوم معلم آینده 📚👩🏻🏫 🌱 معــــجــــزه کــــن ؛ صـــبــر مــــرا ... `` و من یَتَوَکل الله`` متاهل و صد البته متعهد 😌🌱 💫 من یه اسفندی ام 🌨️ مغرور ، جذاب ، لجباز 💫