مادرم هست میتونه بچه رو نگه داره...ولی نمیدونم تمام وقت هر روز از ۸ تا ۵ بعد ظهر میتونه نگه داره یا نه...باید امتحان کنم. از اون طرف دوست دارم برم سرکار، کارا هم همشون اکثرا تمام وقت تا ۵ بعد ظهرن...نیاز خیلی شدید مالی ندارم، ولی یه سری مخارج دارم نمیرسم بهشون، نمیتونم به مادرم کمک مالی کنم اکثرا. یا تو خونه کمک مالی کنم. ولی از طرفی دلم میسوزه واسه دخترم...میگم نکنه اشتباه میکنم گناه داره تنهاش بذارم...چیکار کنم پس تو خونه چی یاد بگیرم بدرد بخوره برای بعد
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
آره زبان اتفاقا خیلی علاقه دارم...خیاطی هم بلدم نه حرفه ای شدید ولی بلدم...دوره مولر رو نصفه رفتم ...
عالیه اگه همون خیاطی رو ادامه بدی و تکمیل کنی و زبان هم یادبگیری ۲-۳ سال دیگه درآمد خودتو داری😃
هر وقت دلت گرفت مهم نیست کجایی یا کیا نزدیکتن... فقط هرکاری لازمه انجام بده تا آروم بشی... خجالتم نکش... فردا قرار نیست بقیه دردای مدفون شده تو قلبتو برات حمل کنن🫂💙
نمیدونم گلم راستش بچه خیلی کوچیکه مدیریت لازم داره اگر بخوای کارتو شروع کنی. اگر اولین کارت هست احتمالا دو سه ماه اول خسته و عصبی بشی و عادت نداشته باشی بعدش به روال بیوفتی.
هیچوقت مردم را نمیفهمم اما باید یک جوری میان آنها زندگی کنم...! اندک اطلاعاتی در اختیار دارم که حاصل خوندن و تحقیق کردنه. فردی بشدت کنجکاو . عاشق کتاب ، حیوانات ، فیلم ، کهکشان ، نکات پزشکی ، روانشناسی و در کل عاشق یادگیریم و از یادگیری استقبال میکنم.
راست میگین دوستان...حق با شماست...مرسی که هستین..تنتون سلامت...سعی میکنم یه دوره ای چیزی شرکت کنم هم ...
ببخشید یه سوال،من اگه بحوام فقط دوخت یاد بگیریم یعنی منظورن اینه که فقط بتونم راست دوزی یاد بگیرم و اینکه چطوری با چرخ خیاطی کار کنم ،این زمان زیادی میبره؟؟؟
زبان ترکیه حدودی بلدم ...انگلیسی هم علاقه دارم اتفاقا...یعنی بازار کارشون اوکیه؟ زمان بذارم؟ میدونی ...
بستگی به خودت و مهارتت داره هرچی سابقه تدریس بیشتر باشه و کلاس های بیشتری برداری درامدت هم بالا میره
اوایل شاید ماهی ۲ـ۳ تومن درامدت باشه ولی بعد ۱-۲ سال تا ماهی ۲۰ تومن هم میتونی دربیاری تازه پیج و کانال هم میتونی بزنی
هر وقت دلت گرفت مهم نیست کجایی یا کیا نزدیکتن... فقط هرکاری لازمه انجام بده تا آروم بشی... خجالتم نکش... فردا قرار نیست بقیه دردای مدفون شده تو قلبتو برات حمل کنن🫂💙