2777
2789
عنوان

خدا براى كسى نخواد.كمك.

476 بازدید | 35 پست

سلام دوستا من نميتونم كمكى به دختر خالم كنم.شما لطفا مشكلشو بخونين شايد كارى از شما ساخته باشه.ثواب داره مرسى😔

اگر خود اولینتان باشید کسی نمیتواند چیز عالی، کامل، تمام عیار و درستی را از شما منع کند. اگر خود اولینتان باشید به طور خودکار کمال را در افکار، کلمات، رفتار و اعمال الوهیت تجربه خواهید نمود. ولی اگر به افکار مسمومتان اولویت بدهید آنگاه عیب و نقص را به طور خودکار در قالب بیماری، سر در گمی، نفرت، افسردگی، پیش داوری و فقر تجربه خواهید کرد ❤️

سلام من ٦ماهه متوجه شدم كه همسرم اعتياد داره و نميخواد ترك كنه.حتى يه بار تو دعوا هم اينو گفت.منم گفتم قبل اينكه پاى يه بچه بياد وسط جدا بشم.بهش گفتم ميگه بچه بياد همه چى درست ميشه.ما ٢هفته پيش باهم رابطه داشتيم كه نتونسم جلوشو بگيرم و گفت وقت بچه دار شدنمونه....

من نيم ساعت بعدش يواشكى قرص اورژانسى خوردم.اما ديدم ٢روز گذشت و پرى... نميشم.شروع كردم روزى ٣تا استكان عرق رازيانه خوردن.طرفاى ٢٥ ماه موعد دورم بود.بازم نشدم.٣تا ليوان زعفرون دم كردم خوردم تو ٢روز و همچنان دارم رازيانه ميخورم.من بدبخت ميشم اگه باردار باشم.خواهش ميكنم بگين احتمال داره باردار باشم؟يا از استرس اينجورى شدم؟

كمك كنين لطفاً.خير ببينيد

اگر خود اولینتان باشید کسی نمیتواند چیز عالی، کامل، تمام عیار و درستی را از شما منع کند. اگر خود اولینتان باشید به طور خودکار کمال را در افکار، کلمات، رفتار و اعمال الوهیت تجربه خواهید نمود. ولی اگر به افکار مسمومتان اولویت بدهید آنگاه عیب و نقص را به طور خودکار در قالب بیماری، سر در گمی، نفرت، افسردگی، پیش داوری و فقر تجربه خواهید کرد ❤️

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بچه ها كمك كنين لدفن اگه راهى هست كه جلوى اين موضوع رو بگيره بگين.در به در ديشب برديمش بيمارستان از استرس رنگ به روش نمونده.الانم ٢روزه خونه ى ماست و جرأت نداره اين موضوع رو به كسى بگه

شوهره دید ممکنه تنها بمونه گفته ی بچه بذارم وسط پای زنمو ببندم

به نظر من حتی اگه باردارم نبود بگه باردارم شوهرشو بفرسته دنبال ترک!

امام علي (ع): مردم، به دولتمردان خود شبيه ترند تا به پدرانشان.[تحف العقول، ص۲۰۸]❤وقتی که دلتنگی امیدت کم نشه خدا همون لحظه دلتنگ بندشه

منم خودم براش ختم برداشتم.خودشم انقد خجالتيه ميگم بزار من به مامانم بگم ميگه روشو ندارم.اونم با شوهرى كه اين در به در داره.فقط خدا كمكش كنه