2777
2789

کلن حس میکنم بدشانسم خاستگار ندارم خیلی خوشگلم ۱۷ سالمه میدونم زوده ولی همسنام دارن اونا که خوشگل نیستن خاستگار دارن ولی من هیچی ندارم انگار بختمو بستن دختر فامیل چهره زیبایی نداره ولی شوهرش پولداره همیشه میگن خوشگلا شانس ندارن میترسم یه شوهر بدبخت گیرم بیاد که معتاد باشه و تهش ازش جدا شم کلن ترس از ازدواج دارم  حس میکنم نمیتونم رابطه موفقی داشته باشم با اینکه ۲۵ سالگی گفتن قراره ازدواج کنم بنظرتون طبیعیه یبار ۱۵ سالم بود یه خاستگار ۲۸ ساله داشتم فقط اونم خودش نبود مادرش اومده بود حرف زد کلن خاستگار نداشتم بنظرتون علتش چیه چرا بقیه دارن من ندارم 

به درست فکر کن عزیزم الان وقت اینهمه فکر کردن نیس

هیچوقت مردم را نمیفهمم اما باید یک جوری میان آن‌ها زندگی کنم...!                                                               اندک اطلاعاتی در اختیار دارم که حاصل خوندن و تحقیق کردنه.                                                                            فردی بشدت کنجکاو .                                                عاشق کتاب ، حیوانات ، فیلم ، کهکشان ، نکات پزشکی ، روانشناسی و در کل عاشق یادگیریم و از یادگیری استقبال میکنم.          

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کلا این افکار رو از ذهنت بیرون کن  تو الان باید به فکر درس و دانشگاه و مهارت و کار و پیشرفت و ورزش  باشی 

باور کن وقت برای شوهر کردن سر و کله زدن با فامیل شوهر و بچه داری و خونه داری زیاده

پرندگانی که در قفس به دنیا می آیند فکر میکنند پرواز بیماریست.

۱۷ سالته خواستگار نداری 🤣 خیلی ببخشید هنوز بچه ایی پشرا حالا ۳۰ به بالا زن می گیرن دختر بچه ۱۷ ساله باید بشینه ۲۵ سالگی انتظار خواستکا ر داشته باشه ،بعدم خوش بخت بودن به تعداد خواستگار نیس ،خوااهر من به اندازه موهدی سزش خولستگار براش اومد ۳۳ سالگی با یکی ازدواج کرد بهتر از خواستکارای دیوش نبود که هیچ بدترین خواستگلرش بود ،دختر عم م هیچی خواستگار تداشت ۲۷ سالگی بهترین شوهر رو رفت