kati_usefi مدیر استارتر عضویت: 1401/01/26 تعداد پست: 424 عنوان خانومایی که بار اول ازمون شهر رو قبول شدن و زود رانندگی یاد گرفتن بیان 221 بازدید | 24 پست شمام وقتی میبینین بقیه خانوما انقد با رانندگی سروکله میزنن بهخودتون شکمیکنید که نکنه تموم این مدت شانسی خوب رانندگی میکردید؟ 1403/06/28 | 07:44 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
فرشتهمهری عضویت: 1403/06/18 تعداد پست: 2868 نه چرا شانسی حتما یکیتون رانندگی استعداد داره یکی تو یه کار دیگه استعداد داره
kati_usefi مدیر استارتر عضویت: 1401/01/26 تعداد پست: 424 نه چرا شانسی حتما یکیتون رانندگی استعداد داره یکی تو یه کار دیگه استعداد داره میدونی هربار ک با خودم میگم به خودت اعتماد کن تا الان خوب بوده و زود یاد گرفتی یادم میاد اکثر خانوما با رانندگی مشکل دارن و ب خودم شک میکنم
فرشتهمهری عضویت: 1403/06/18 تعداد پست: 2868 میدونی هربار ک با خودم میگم به خودت اعتماد کن تا الان خوب بوده و زود یاد گرفتی یادم میاد اکثر خانوما ... هر چی بیشتر رد شی و امتحان بدی بیشتر تکرار و تمرین میشه حرفه ای تر میشی
kati_usefi مدیر استارتر عضویت: 1401/01/26 تعداد پست: 424 هر چی بیشتر رد شی و امتحان بدی بیشتر تکرار و تمرین میشه حرفه ای تر میشی خب الان ینیمنی ک بار اول گرفتم حرفه ای نمیشم حرفا میزنیا😂
ashegh_zanboora عضویت: 1402/02/02 تعداد پست: 19487 نه شانسی در کار نیس من بار اول قبول شدم همش بخاطر تمرینی بود که کردم وگرنه نه خیلی باهوشم نه شانس اوردم
kati_usefi مدیر استارتر عضویت: 1401/01/26 تعداد پست: 424 نه شانسی در کار نیس من بار اول قبول شدم همش بخاطر تمرینی بود که کردم وگرنه نه خیلی باهوشم نه شانس او ... بعدشم رانندگی کردی ؟
فرشتهمهری عضویت: 1403/06/18 تعداد پست: 2868 خب الان ینیمنی ک بار اول گرفتم حرفه ای نمیشم حرفا میزنیا😂 منم هر دو امتحانمو بار اول قبول شدم ولی مسلما تکرار و تمرین پایه رو قوی تر میکنه
kati_usefi مدیر استارتر عضویت: 1401/01/26 تعداد پست: 424 منم هر دو امتحانمو بار اول قبول شدم ولی مسلما تکرار و تمرین پایه رو قوی تر میکنه من بیشتر مسئله ام زود یاد گرفتنه ینی ممکنه یه خانم مثل مرد ها زود رانندگی رو یاد بگیره یا تاحالا شانسی داشته خوب میرفته؟
ashegh_zanboora عضویت: 1402/02/02 تعداد پست: 19487 منم هر دو امتحانمو بار اول قبول شدم ولی مسلما تکرار و تمرین پایه رو قوی تر میکنه تکرار و تمرین خیلییییییییی مهمه منم دوتاشو بار اول قبول شدم .همه بهم میگفتن چقد باهوشی ، چقد مخیدر صورتی که اینطوری نیس من فقط خیلییی تمرین کردم
ashegh_zanboora عضویت: 1402/02/02 تعداد پست: 19487 پسمیشه گفت زود یاد گرفتین؟ نه اتفاقا تا روز آخر جلسه رانندگی پارو دوبلم شانسی خوب در میومد مربیم میگفت نگرانم ولی تمرین زیاد کردم اوکی شد
kati_usefi مدیر استارتر عضویت: 1401/01/26 تعداد پست: 424 تکرار و تمرین خیلییییییییی مهمه منم دوتاشو بار اول قبول شدم .همه بهم میگفتن چقد باهوشی ، چقد مخیدر ص ... من زیادتمرین نکردم ولی بار اول قبول شدم و الانم جاهای شلوغ ترافیک و همجا چند باری نشستم میخوام ببینم الان ینی اوکیم یا شانسی بوده😂