2777
2789
عنوان

معجزه ی نوشتن

600 بازدید | 14 پست

هییچ وقت فکر نمیکردم نوشتن انقدررر معجزه داشته باشه

یعنی اونقدر که خیلیا میگن من با خدا و فکر کردن به خدا اروم میشم بلعکس من فقطططط با نوشتن دلم اروم میگیره و ارامش پیدا میکنم

بعد مدت های طولانی مضطرب بودن و اشفتگی امروز اومدم امتحان کنم و تمام ذهنم رو فقط نوشتم به قدری اروم شدم و ذهنم خالی شده که باور نمیکنم

حتی وقتی اعتماد به نفسم میاد پایین میرم تمام خصوصیات خوب ظاهری و اخلاقی خودم رو مینویسم کلا حالم بهتر میشه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

پردازش احساسات چیه؟

پردازش احساسات یعنی اینکه بتونی احساسات و هیجاناتی که در درونت هستن رو بشناسی، درکشون کنی و باهاشون کنار بیای. به عبارت دیگه، وقتی که ناراحت، خوشحال، عصبانی یا مضطرب هستی، باید بتونی بفهمی که چرا این احساسات رو داری و چه چیزی باعثشون شده.

این کار شامل چند مرحله‌ست:

1. **شناسایی احساسات**: اول باید بفهمی چه احساسی داری. مثلاً آیا ناراحتی، خشم، یا استرس داری؟

2. **تحلیل دلیلش**: بعد از شناسایی، باید بررسی کنی که چرا این احساس رو داری. آیا یه اتفاق خاصی افتاده یا به خاطر فکر کردن به چیزی هست؟

3. **اجازه دادن به احساسات**: به خودت اجازه بده که احساساتت رو تجربه کنی. این طبیعی‌ست که احساسات مختلفی داشته باشی و نباید خودت رو سرکوب کنی.

4. **بیان احساسات**: سعی کن احساساتت رو با دیگران در میون بذاری. این کار می‌تونه بهت کمک کنه تا احساس بهتری پیدا کنی.

5. **یادگیری از احساسات**: از احساساتت درس بگیر. ببین چه چیزی می‌تونه بهت کمک کنه تا بهتر بشی یا از تکرار مشکلات جلوگیری کنی.

در کل، پردازش احساسات یعنی اینکه بتونی با احساساتت دوست بشی و یاد بگیری چطور باهاشون کنار بیای. این کار بهت کمک می‌کنه تا زندگی بهتری داشته باشی.

واقعا جوابگوعه؟

شدیدا

یعنی منی که مدت هااا ذهنم اشفته بود و دقیقا نمیدونست چی میخوام اومدم یبار امتحانی هر چی تو ذهنم هست رو پشت سر هم بنویسم فقط

واقعا میگم تاثیر گذار بود منی که قبل امتحان کردن بهش اعتقادی نداشتم

شدیدایعنی منی که مدت هااا ذهنم اشفته بود و دقیقا نمیدونست چی میخوام اومدم یبار امتحانی هر چی تو ذهنم ...

چقدر  خوووب منم باید امتحان کنم حتما

تویِ جهنمَم نمیشه یه زندگی درست داشت ! ۷۸
شدیدایعنی منی که مدت هااا ذهنم اشفته بود و دقیقا نمیدونست چی میخوام اومدم یبار امتحانی هر چی تو ذهنم ...

وقتی احساسات و افکار رو روی کاغذ می‌نویسی، چند تا فایده داره:

1. **شفافیت**: نوشتن بهت کمک می‌کنه تا احساسات و افکار رو بهتر بشناسی و بفهمی چه چیزی در ذهنت می‌گذره.

2. **تخلیه عاطفی**: وقتی احساسات منفی رو می‌نویسی، مثل این می‌مونه که یه بار سنگین رو از دوشت برداشتی. این کار می‌تونه به کاهش استرس و اضطراب کمک کنه.

3. **یادآوری و تحلیل**: با نوشتن می‌تونی به گذشته برگردی و ببینی چه چیزهایی باعث ناراحتی یا خوشحالی‌ات شده. این بهت کمک می‌کنه تا از تجربیاتت درس بگیری.

4. **خلاقیت**: نوشتن می‌تونه خلاقیتت رو بیدار کنه و بهت ایده‌های جدید بده. ممکنه وقتی می‌نویسی، به چیزهای جالبی فکر کنی که قبلاً بهشون توجه نکرده بودی.

5. **برقراری ارتباط**: نوشتن می‌تونه بهت کمک کنه تا احساساتت رو با دیگران به اشتراک بذاری. این کار می‌تونه روابطت رو تقویت کنه.

در کل، نوشتن یک ابزار قدرتمند برای پردازش احساسات و بهبود وضعیت روحی‌ته