سلام بچه ها اعصابم خیلی خورده چند روز پیش گوشیمو داده بودم به یه تعمیرکار که برام درستش کنه چون یه هفته علافم کرده بود و اذیت شدم یکم بحثم شد باهاش گفت گوشیتو شب بیا ببر الان تازه وقت کردم برم سر تلگرامم دیدم مردک روانی رفته فحش داده تو گروهایی که عضو بودم یه سریارو بلاک کرده و به دوستامم فحش داده نمیدونم دقیقا چیکار کرده چون زده نصف پیامارو هم پاک کرده خیلی ناراحتم میشه از دستش شکایت کرد؟یا بی فایدست؟میخوام بهش پیام بدم یا برم دم مغازش حقشو بزارم کف دستش ولی میگم وایسم شکایت کنم شما بگید چیکار کنم بهتره؟
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
بخدا هیچیم بهش نگفتم یه هفتس داره منو میکشونه دم مغازش بعد یهو میگه نیستم و نمیتونم تعمییرات انجام بدم یه کلمه فقط بهش گفتم اقا من که علاف و مسخره نیستم زشته کارتون یه هفته منو سرکار گذاشتین منم کار و زندگی دارم نمیتونم هی برمو بیام
بخدا هیچیم بهش نگفتم یه هفتس داره منو میکشونه دم مغازش بعد یهو میگه نیستم و نمیتونم تعمییرات انجام بدم یه کلمه فقط بهش گفتم اقا من که علاف و مسخره نیستم زشته کارتون یه هفته منو سرکار گذاشتین منم کار و زندگی دارم نمیتونم هی برمو بیام