2777
2789
عنوان

قلبم اومد تو دهنم😭

113 بازدید | 8 پست

یه فامیل داریم معتاده 

امروز زده بود توی گوش داداشم

داداشمم ۲۶سالشه فامیلمون ۴۵😑 بهش فحش داده  بی دلیل😑😑

داداشم خودشو به زور گرفته بلایی سرش نیاره

همین الان همه خواب بودن زنگ درمون رو زدن چنان استرس گرفتم داداشمو برد سر کوچه چنان گریم گرفت قلبم داشت پس میوفتاد گفتم بلایی سرش نیاره معتاده

الان دیدم اومده بود عذر خواهی

واقعا قلبم درد گرفت

تیکر آروزمه .....فقط یه ماه دیگه مونده تا اون چیزی میخاامممم😍من به معجزه خدا ایمان دارم😍❤امروز؟1403/06/29یه ماه دیگه تاپیک رسیدن به آرزومو میزنممممم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

روانیه؟ساعتو ببین اصلا براهمچین آدمی دربار میکنن؟ 

اسم کاربریم! من نمیدونستم نمیشه عوض کرد وختی نوشتم حالم اصلا خوب نبود . خلاصه شد دیگه .حالا ک شده و نمیشه تغیرش داد برای پدرمادرم فاتحه بخون خداخیرت بده💚

عجب احمقیه اخه این ساعت میان عذرخواهی

بخدا چنان ضربان قلبم رفته بالا

تیکر آروزمه .....فقط یه ماه دیگه مونده تا اون چیزی میخاامممم😍من به معجزه خدا ایمان دارم😍❤امروز؟1403/06/29یه ماه دیگه تاپیک رسیدن به آرزومو میزنممممم
شاید تو حال خودش نبوده

قطعا نبوده میگم که معتاده کلا

روانیه؟ساعتو ببین اصلا براهمچین آدمی دربار میکنن؟

اف اف مون خراب شده رفتیم دم در

ولی خیلی بددددد بود

اصلا نذارید بیاد طرف خونه و‌خانوادتون خطرناکه

دومین بارشه از این غلطا میکنه

مغزش...